EXCLUSIV Anchetă internă la Poliţia Jimbolia după operaţiunea „Crimei Organizate” împotriva traficanţilor...

EXCLUSIV Anchetă internă la Poliţia Jimbolia după operaţiunea „Crimei Organizate” împotriva traficanţilor de ţigări. UPDATE 1 Poliţiştii de frontieră, mutaţi din vamă la fâşie

4
DISTRIBUIȚI

Şeful Poliţiei Timiş, comisarul şef Gheorghe Popescu, a confirmat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, faptul că a dispus o gheorghe popescu comisar sef 2 panchetă internă la Jimbolia „I-am trimis pe cei de la inspecţia internă să verifice ce s-a întâmplat. Vom lua măsuri în funcţie de cele stabilite pentru că am observat că unii care sunt şefi de ani de zile au o anumită atitudine”. Vă reamintim că azi noapte mai multe echipe de la „Crimă Organizată” au urmărit o coloană de maşini încărcate cu ţigări de contrabandă care veneau din vama Jimbolia. Traficanţii au refuzat să oprească, gonind cu 220 km-k . O maşină a celor de la „Crimă Organizată” a  fost blocată de … un echipaj de la Poliţia Rutieră din Jimbolia pe motiv că i-a orbit cu farurile. Nici gând pe poliţiştii din Jimbolia să-i oprească pe traficanţii de ţigări care încercau să-şi piardă urma. În timpul urmăririi, un BMW seria 5 s-a dat peste cap la intrarea în Cărpiniş, iar la intrarea în Beregsău Mare o maşină a celor de la „Crimă Organizată” s-a lovit de un cap de pod, doi poliţişti fiind răniţi.


Restul maşinilor suspecte au reuşit să dispară.

Ţigările din BMW-ul răsturnat au fost ridicate de vameşi chemaţi la faţa locului. În urma numărării s-a stabilit că în maşină erau nu mai puţin de 5260 de pachete de ţigări provenite din duty-free-ul de la Jimbolia. Acum se aşteaptă stabilirea valorii mărfii de contrabandă pentru că vameşii nu aveau la îndemână …normativele de preţ. Până acum, nici Poliţia de Frontieră şi nici Vama nu au venit cu nici o explicaţie despre cum au fost încărcate cu ţigări din duty-free maşinile  urmărite de cei de la „Crimă Organizată”, în condiţiile în care în vama Jimbolia traficul este extrem de redus şi există un singur magazin de unde se pot cumpăra ţigările fără timbru.

UPDATE 1 Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de frontieră Timiş, Ciprian Gaic a anunţat că „în regim de urgenţă, au fost dispuse măsuri pentru stabilirea modului de executare a serviciului de către lucrătorii din tura de serviciu din noaptea de 02.06.2010 de la P.T.F. Jimbolia. La finalizarea verificarilor vor fi dispuse masurile ce se impun. Totodată, ca măsură organizatorică, aceştia au fos scoşi de la controlul de frontieră urmând a executa misiuni la frontiera verde”.

4 COMENTARII

  1. Ati inebunit ? Vreti sa-l nenorociti pe Ghita Ciobanu ? De unde sa mai cotizeze la partid daca i se taie robinetul din Free-shop-uri ?
    De ce nu se verifica si Free-Shop-urile ?
    Ia hai sa mergem noi doi sa ne cumparam 4 cartuse de tigari…n-ai voie, se dau doar doua / pasaport…..
    Ce draq, i-arasi nu s-au inteles la daruri crima organizata cu pol de frontiera sau „puterea exemplului” la instalarea in functie ?!

  2. la jimbolia inca se baga in tara tigari la greu,dar astia se face ca nui vede,normal.cioara la cioara nusi scoate ochi,..masinile trece incarcate de tigari,ne deranjate de nimeni,si fraieri astia se leaga de babe care aduce si ele 2/3 pachete de tigari…rusine rusine,statului romin,ca nu vrea sa opreasca mafia din romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.