EXCLUSIV Doi poliţişti de la „Crimă Organizată”, răniţi când urmăreau traficanţii de...

EXCLUSIV Doi poliţişti de la „Crimă Organizată”, răniţi când urmăreau traficanţii de ţigări. Un BMW cu marfă de contrabandă s-a dat peste cap

0
DISTRIBUIȚI

Urmărire ca-n filme în noaptea de marţi spre miercuri pe şoseaua care leagă vama Jimbolia de Timişoara. În jurul orei 23,30, mai multe masina tigari p1echipaje de la „Crimă Organizată” au interceptat un convoi de maşini care în mare viteză părăsea zona de frontieră, În ciuda avertismentelor repetate de a opri, maşinile şi-au continuat deplasarea în mare viteză. Chiar dacă ploua, maşinile au „zburat” cu peste 220 km la oră, urmărite de maşinile celor de la „Crimă organizată”.


Culmea culmilor, o maşină a fost blocată de … un echipaj de la Poliţia Rutieră din Jimbolia pe motiv că i-a orbit cu farurile. Nici gând pe poliţiştii din Jimbolia să-i oprească pe traficanţii de ţigări care încercau să-şi piardă urma. În timpul urmăririi, un BMW seria 5, cu numărul de înmatriculare TM 91 DNA, a derapat la intrarea în localitatea Cărpiniş. Bolidul a „dansat” pe şosea, s-a dat de trei ori peste cap şi a aterizat pe roţi în şanţul plin de apă de pe marginea drumului. Şoferul a scăpat, în mopd miraculos, fără nici o rană. Maşina era plină cu ţigări de contrabandă provenite din duty-free, în valoare de peste 5000 de euro.

Urmărirea a continuat şi la intrarea în în Beregsăul Mare , un Logan a celor de „Crimă Organizată”  a derapat după ce a încercat să blocheze un Audi A6 care nu s-a oprit la semnalele poliţiştilor. În urma incidentului, doi poliţişti au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. La această oră, ancheta la faţa locului continuă. Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.