EXCLUSIV Filiala ARR Timiş, chiriaşa firmei controlate de şeful ARR Caraş Severin,...

EXCLUSIV Filiala ARR Timiş, chiriaşa firmei controlate de şeful ARR Caraş Severin, pedelistul Fuicu

1
DISTRIBUIȚI

Puterea portocalie nu pierde nici o ocazie ca să mai direcţioneze nişte bani publici către conturile private ale activului de partid. Un sediul arr timis pexemplu – filiala Timiş a Autorităţii Rutiere Române care s-a mutat în chirie, de anul trecut, în sediu nou. Mai precis pe Calea Dorobanţilor, nr.90. Contractul a fost semnat cu firma Alfa Star Impex SRL din Dalboşet, judeţul Caraş Severin. Oficial, asociat unic, la această oră este Florea Jurjescu, iar administrator Elena Olariu. În realitate, firma este controlată de pedelistul Nicuşor Fuicu, şeful ARR Caraş Severin, un apropiat al preşedintelui filialei, Sorin Frunzăverde.  Conform dateleor publicate în Monitorul Oficial, Nicuşor Fuicu a fost asociat unic al firmei la înfiinţare, în 2006, ulterior aceasta fiind pasată tatălui, Vasile Fuicu, fostul primar PD-L al comunei Dalboşeţ.


Interesant este că în 3 septembrie 2009, nu cu mult timp înainte de declanşarea procedurilor de închiriere a noului sediu pentru ARR Timiş, familia Fuicu a „vândut” firma către actualul asociat unic. „Întâmplător”,  administratorul Alfa Star Impex este acelaşi cu al firmei  Alfa West Impex SRL Dalboşeţ, unde unic asociat este tatăl şefului ARR.

Chiria plătită de ARR Timiş este de 7,56 euro plus TVA pentru un metru pătrat, suma achitată lunară firmei controlată de şeful ARR Caraş Severin fiind de peste 2900 de euro. Şeful ARR Timiş, Dorin Cutu a susţinut că ” era sediul închiriat când am venit şef. Nu ştiu la cine suntem chiriaşi pentru că toate actele se semnează la Bucureşti”. Iancu Crăciunoiu, şeful Autorităţii Rutiere Române, nu vede nici o problemă deoarece ” a fost o procedură legală. Au fost mai multe oferte. Din spaţiile selectate, aceasta a avut preţul cel mai mic. Nu s-a încălcat cu nimic legea. Avem un spaţiu mult mai util pentru agenţia Timiş şi la un preţ la jumătate faţă de fostul sediu. Mi-aş dori să pot reduce costurile peste tot la jumătate”.

1 COMENTARIU

  1. Haida, de. Coane Craciunoiule, astea cu reducere de 50% fac parte din Categoria aburi de balta albastra. Pai, bd. Dorobantilor este la marginea Cimisorii, iar chiria pentru spatiu este de zona centrala.
    Pai pentru cladirile noi din zona Pietei Unirii se cere o chirie intre 7 si 9 euro/mp negociabil.
    Iar in zona Dorobantilor, fac pariu ca mai mult de 5 euro nu costa.
    Da trebe si partidu sa traiasca si „noi” pe langa el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.