Gruparea Mann vrea să recupereze pe cale comercială peste 54 milioane lei,...

Gruparea Mann vrea să recupereze pe cale comercială peste 54 milioane lei, pentru care e cercetată penal de DIICOT

8
DISTRIBUIȚI

Gruparea Mann continuă cu încăpăţânare încercările de a scoate zeci de milioane de lei din conturile firmei Aton Transilvania, chiar pietredacă manevrele de până acum sunt anchetate de DIICOT. De-a lungul timpului, PRESSALERT.ro a prezentat pe larg mecanismele prin care firmele controlate de controversatul om de afaceri Nicolae Mann au încercat să transfere investiţia nemţilor către această grupare. Lovitura de graţie ar fi trebuit să fie executarea silită a unor bilete la ordin în valoare de 75 de milionae de euro, emise ilegal în numele Aton Transilvania către firmele grupării Mann. Investigaţia DIICOT a blocat în ultimul moment finalizarea operaţiunii, fiind deja începută urmărirea penală împotriva mai multor persoane.

Cu toate acestea, Euromobille SRL a deschis, în luna mai, două acţiuni în comercial prin care încearcă să scoată cu ajutorul instanţei din conturile Aton Transilvania o parte din prejudiciul pentru care este începută cercetarea penală.


Euromobille solicită să-i fie restituite „avansurile” din cele două afaceri adică peste 54 milioane de lei, bani pe care însă nu i-a plătit în realitate. Firma Oteliei Morariu cere anularea antecontractului prin care urma să i se livreze milioane de tone de piatră şi a contractului de livrare de energie. Printre documentele depuse în susţinerea cererii, Euromobille a venit cu o nouă serie de documente dubiose, inclusiv un aşa zis proces verbal de compensare datorii-creanţe cu firmele din grupul Aton. Prin această manevră, Euromobille a „plătit” avansurile pentru cele două contracte. La termenul de astăzi, de la Tribunalul Timiş, părţile au depus documente, instanţa stabilind următorul termen în 9 septembrie.

8 COMENTARII

 1. domnule jurnalist Dragos Bota . . . asa am inteles ca te cheama . . .
  m-am saturat de vrajelile tale de doi bani . . .
  urmaresc aceastea serie de reportaje de ceva vreme . . . si . . . am citit chiar si toate commentu-urile pentru ca sunt un fost angajat.
  pentru mine ce a fost a fost . . . mi-am recuperat banii . . . acum totul e ok.
  dar m-am saturat sa citesc in toate reportajele tale aceleasi replici, de doi bani.
  (controversatul om de afaceri Nicolae Mann, gruparea Mann) care se repeta la nesfarsit in fiecare reportaj (sunt reportaje in care te repeti de mai multe ori in acelasi reportaj) . . . sincer eu cred ca cineva te plateste pentru ceea ce faci . . . si ca reportajele sunt doar postate de tine aici pe site . . . nu si facute de tine.
  dar daca sunt facute de tine atunci e clar . . . esti un reporter de doi bani.
  P.S. ma ierti ca iti vorbesc asa . . . dar sincer nu mai suportam sa citesc acceasi chestie . . .

 2. bau bau rusine sa-ti fie fiindca domni ca Dragos Bota fac cinste jurnalismului romanesc. demasca toate putreziciunile,care ne fac de ras neamul. si cei de la mobile nu sunt altfel.dar probabil limba ta este prea aspra si nu te iriti foarte tare.ti-ai primit banii!rusine dar ce zici de cei care au creditat firma euro? cei care au dat faliment din cauza mobile? daca nu mai suporti poate te adresezi domnului cu nume de camion sa iti mai dea o prima pt linguseala. domnule Bota nu-i bagati in seama pe securisto-comunisti astia mici . va veni si vremea lor. la procuratura . DUMNEZEU sa ne ajute ca neam si sa ii ierte pe cei de la mobile

 3. pentru bau bau bau
  prietene eu nu lingusesc pe nimeni . . . nu mai am nimic cu firma euromobille. asta in primul rand. domn ca Dragos Bota pot sa fiu si eu . . . tocmai acum am mai descoperit un articol in care informatiile pe care le prezinta sunt eronate. cand spuneam ce spuneam mai sus . . . daca ai citit bine . . . sau daca nu mai citeste odata, era vb de aceleasi replici, doar la replici ma refeream. nu stiu tu de ce parte esti in treaba cu firma euromobille, dar te rog sa imi spui si mie un lucru: de ce sa imi fie mie rusine pentru ca mi-am luat salariul pentru care am muncit? zi mai prietene de ce sa-mi fie rusine? iar pentru cei care au creditat firma e treaba lor. nu e problema mea ca tu ai creditat firma. desi nu cred ca e asa. in fine as putea sa mai spun multe dar cred ca nu am cu cine sa port o conversatie.

 4. @bau bau
  Bai nenicule esti varza. Fa niste flotari logice si neste genoflexiuni gramaticale si lexicografice ca ai nevoie. Neuronu’ ala scapat de la ultima inundatie a luat-o razna.
  Pai sa-ti dau un exemplu, citez: „sunt reportaje in care te repeti de mai multe ori in acelasi reportaj”.
  Restu ramane cum am stabilit, mars inapoi in clasa a patra si pune mana pe gramatica limbii romane. Ca ai mari lipsuri.

 5. Bau bau a fost pertinent. „Bau bau bau” e clar doar un POSTACI, al grupului ATON. Eu am fost de la inceput un tip care am sustinut cu tarie ca trebuie respectata prezumtia de nevinovatie a oricarei persoane.

  Prin aceste articole se incearca o inducere a ideii de vinovatie a conducerii Euromobille si asta deranjeaza, pentru ca acest lucru este manipulare emotionala.

  Daca e platit pentru articolele respective, d`nul Bota va fi apreciat de cel de sus !

 6. Bravo Grebla . . . .
  Aburici . . . . nu ne mai aburi . . . .
  Se vede clar ca omul e platit . . . . Grebla are dreptate.
  Am fost colegul lui Grebla de birou . . . . nu inteleg, chiar nun inteleg pentru ce atata tam-tam . . .

 7. Pai si daca e platit Dragos Bota, ce conteaza?! Nu e normal sa lucreze pe bani?! Ce koaiele mele tot o ardeti in bulan pe aici?! Important este doar faptul ca tot ce povesteste este real!!! A propos, in birou la Grebla nu stia nici-unul sa scrie corect! Iar Grebla (baiat de asfalt, de altfel), este un naiv!

 8. Adevaru adevarat este ca Mann a vrut sa leo traga nemtilor de la ATON
  norocul lor(a nemtilor)a fost ca lau trimis la timp pe Paul Milata si mai mare norocu ca asta chear si-a dat seama imediat de ce urzesc Mann si ai lui, altfel raminea doar numele de investitia lor paici prin banat dealtfel vedeti si voi ce urmari are „Marea firma EURO MOBILE ” si cat de bine o duc angajatin sai lea traso si la bieti oameni de le merg fulgi Pacat ca muncitori (o buna parte dintre ei )sufera gratuitsi fara vre-o vina

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.