iPhone4, provocarea continuă

iPhone4, provocarea continuă

2
DISTRIBUIȚI

Pe 23 iunie va avea loc unul din evenimentele de Top 5 din industria IT&C mondială – apariţia  în magazine a noului gadget Apple, iphone 4iPhone 4. De ce este aşa de importantă lansarea unui simplu telefon? Răspunsul stă în faptul ca iPhone 4 nu mai este doar un simplu telefon, el fiind un gadget care acoperă, aş spune cu succes, câteva din domeniile în care un telefon clasic, nu ar avea nici o legatură.  iPhone 4 este o minicameră de luat vederi, acesta putând filma şi fotografia in High Definition (HD), este un dispozitiv GPS, putând relaţiona cu hărţile existente şi redând poziţia deţinătorului în coordonate planetare în orice moment, este un player multimedia, putând reda filme sau muzica .


De asemenea, este minicalculator, putând accesa wireless internetul iar prin intermediul browserului încorporat facilitează navigarea online.

Revenind la partea cu telefonia, iPhone 4 reintroduce videofonul, forţând puţin mâna providerilor de internet. Astfel, pentru a putea realiza o convorbire videofonică a ai nevoie de accesul la o reţea de tip WiFi şi de lăţime de bandă la internet, undeva între 300-1000Kbps pentru upload şi cam aceiaşi pentru download – o viteza care înmulţită cu, să spunem, 30 de videoconvorbiri simultane, poate să aduca la limita maximă un hotspot dintr-o locaţie românească, un mall sau terminalul de aşteptare al unui aeroport.

Steve Jobs, fondatorul şi preşedintele în exerciţiu al Apple Inc, producătorul iPhone 4, avea dreptate când spunea că telefonul lui va schimba lumea  din nou.  FaceTime , numele dat aplicaţiei care gestionează convorbirea telefonică cu feed video, împinge comunicarea către un nivel superior.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.