Liberalii fac concurs pentru „spălarea” traseistului Drăgulescu

Liberalii fac concurs pentru „spălarea” traseistului Drăgulescu

1
DISTRIBUIȚI

Liberalii au făcut, astăzi, concurs pentru a-l „spăla” pe deputatul PD-L Ştefan Drăgulescu de calificativul de traseist politic. Străduinţa nicolae robu pumni psenatorului Nicolae Robu şi a deputatului Horia Cristian nu a fost întâmplătoare, în condiţiile în care şi-au arătat „deschiderea de a-l primi în PNL” pe democrat-liberalul care a cerut demisia guvernului Boc. Întrebat de PRESSALERT.ro de ce-şi doresc să primească în partid un traseist politic, Robu a explicat „ştiinţific” faptul că „traseismul în Rmânia a apărut prin plecarea unor oameni din opoziţie către putere.


Atunci când cineva nu se mai regăseşte şi renunţă la beneficiile de a fi la putere pentru a-şi promova crezul politic şi există o compatibilitate cu un alt partid politic un accept devine rezonabil. Oamenii sunt judecaţi prea simplu. Domnul Drăgulescu este un profesor universitar care are mai multe plusuri decât minusuri. Nu poate fi atât de rău cum i se poate contura o imagine publică rea la un anumit moment dat. A rămas consecvent ideilor de dreapta, chiar dacă şi-a căutat locul în mai multe partide”. Deputatul Horia Cristian i-a sărit şi el în apărare lui Drăgulescu explicând că „este rudă cu Corneliu Coposu. A candidat din partea PD-L la rugămintea lui Traian Băsescu, care poate fi foarte persuasiv”. Iritat de întrebările legate de plimbarea lui Drăgulescu prin aproape tot spectrul politic, Horia Cristian i-a acuzat pe jurnalişti că ar face jocul PD-L cu aceste întrebări, deoarece democrat-liberalii îşi doresc „lapidarea” rectorului de la Universitatea de Medicină şi Farmacie. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a concluzionat că „nu ne rugăm de nimeni să vină în PNL, însă anumite persoane care sunt compatibile cu ce înseamnă liberalismul pot fi acceptate”.

1 COMENTARIU

  1. D-nul rector este o persoana care nu favorizeza pe nimeni, si spusele dumnealui despre Dragulescu nu sunt false. Nu se poate judeca din ,,afara” un om, daca nu i se cunosc adevaratele motive si intentii. Nu incearca nimeni sa spele ,,trasismul” Domnului Dragulescu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.