Moţiunea a picat. Udrea, prim-ministru!

Moţiunea a picat. Udrea, prim-ministru!

2
DISTRIBUIȚI

Moţiunea a picat şi Emil Boc rămâne prim-ministru. Nimic special. Oricum nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit chiar dacă ar fi fost elena udrea si umbra paltfel. Pentru că Traian Băsescu a dovedit, în lunga noapte parlamentară în care s-a ales ultimul judecător de la Curtea Constituţională, că este jupânul.


Cum Emil Boc este un mort din punct de vedere politic, în ciuda victoriei de astăzi, zic că ar trebui să se schimbe ceva.

 Aşa că Elena Udrea prim-ministru. De ce? În primul rând că nu contează. Oricum telecomanda este la Cotroceni. Pentru că ar avea mai multă trecere în faţa miniştrilor. Măcar pe motiv de Zeus. Pentru că ar reuşi să oftice opoziţia mai rău ca Boc. Mai un bileţel roz pentru Tăriceanu, mai o pisică arătată social-democraţilor. Pentru că a dovedit, astăzi, în parlament că ştie să se certe mai bine cu poporul huiduitor. Pentru că ar cânta şi găina în faţa cocoşului. Pentru că ar dovedi cât de valoroasă este noua generaţie de politicieni a lui Traian Băsescu. Ctitor de neam şi ţară. Pentru că…(completaţi cu ce motive mai vreţi).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.