„Ordinele pentru activitatea din cariera de la Şoimoş erau date de doctorul...

„Ordinele pentru activitatea din cariera de la Şoimoş erau date de doctorul Nicolae Mann”

5
DISTRIBUIȚI

Război total între Euromobille şi firmele din grupul Aton Transilvania în instanţele comerciale pe tema contractelor care sunt mann nicolae 1 pinvestigate de DIICOT. În unul dintre procese, Aton a solicitat să se constate că nu există nici o relaţie contractuală cu Euromobille legată de livrarea a 300.000 tone de piatră de la cariera de piatră de la Şoimoş Est 1, din localitatea arădeană Lipova, firma controlată de Nicolae Mann solicitând să-i fie pusă la dispoziţie în doar două zile întreaga cantitate. În baza acestor contracte de livrări de piatră, gruparea Mann a emis bilete la ordin în valoare de 75 de milioane de euro, manevră anchetată de DIICOT.  La termenul de astăzi a fost audiat Bogdan Vuculescu, şef de brigadă la cariera de piatră, care a susţinut că ” unii colegi de la Aton au fost mutaţi la Euromobille. Ambele firme au lucrat în paralel în carieră.


Ordinele pentru activitatea din cariera de la Şoimoş erau date de doctorul Nicolae Mann, până la începutul lunii septembrie 2009, când s-a schimbat conducerea de la Aton. Nu exista posibilitatea tehnică de a asigura cantitatea de 300.000 de tone de piatră calitatea A  în două zile. Estimez că pentru a produce această cantitate era nevoie de aproximativ o lună”. Apărătoarea firmei Euromobille a replicat că ” nu se judecă aici rechizitoriul domnului Mann. Această întrebare cu cine dădea ordine în carieră excede lucrurilor care se judecă”. Pentru a dovedi că era posibilă asigurarea cantităţii de piatră, reprezentanta Euromobille a cerut audierea unui martor şi a depus un catalog al unui utilaj aflat în carieră, în care erau precizate capacitatea tehnică.

Într-un alt dosar, Euromobille solicită firmei Vital&Heil, parte a grupului Aton, plata a 3,53 milioane lei plus dobânzi pentru lucrări de construcţii  şi prestări de servicii. Avocata firmei controlate de Mann a susţinut că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca instanţa să admită cerere, chiar dacă a recunoscut că factura a fost refuzată la plată. În replică, apărătorul celor de la Vital&Heil a replicat că „factura a fost emisă în 31 decembrie 2009, aproape de Revelion, în aceiaşi zi în care Euromobille a depus şi cererea de intrare în insolvenţă. În plus nu se face referire la contractul semnat, ci la situaţii de lucrări aberante pe care le-am contestat deoarece cheltuielile indirecte depăşesc de zece ori manopera”.

5 COMENTARII

  1. Sa dea dumnezeu sa-l manance sobolanii in puscarie pt. ca a lasat atatia oameni fara locuri de munca. Poate-l satura dumnezeu pe lumea ailalta de bani.

  2. mai vlad firma nu a mai mers si gata,gasim in alta parte, nu erea obligat sa ne tina. PARTEA REA A FOST CA NU A DAT BANII 6 LUNII DAR E BINE CA A INCEPUT SA DEA CEVA DIN RESTANTE DE PRIN MAI. DACA A DAT DIN BANII PENTRU CA L-A MUSTRAT PE EL CONSTIINTA DUPA CE A GRESIT E OK,DACA NU SUNT DE ACORD CU TINE DESI NU E BINE SA VREI RAUL LA NIMENI NICI MACAR DUSMANILOR, DACA TOT AMINTESTI DE DUMNEZEU.

  3. eu am tinut cu ei tot timpul(vital,aton,euromobile),dar sau dovedit a fii lasi,pe cand eu mi-am facut in acesti 8 ani de munca la ei adevarati prieteni am crescut ca om ,am stat deoparte in toti acesti ani de intrigile si minciunile si”bolile” care au macinat intreaga zona din jurul caraniului si a sinandreiului.nu am cuvinte sa imi exprim sentimentele pentru ca niciodata nu am fost intro tabara sau alta,dar pot sa spun clar ca cei sus mentionati(firmele)sunt de vina pentru tot dezastru.pe toti fosti sau actuali soferi va iubesc si mi-a facut placerea sa lucrez cu voi……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.