Ostaficiuc: „PD-L va rămâne un partid al oamenilor corecţi”

Ostaficiuc: „PD-L va rămâne un partid al oamenilor corecţi”

1
DISTRIBUIȚI

În timp ce sindicaliştii se pregăteau să plece spre sediul PD-L pentru a cere demisia guvernului Boc, democrat-liberalii s-au adunat la centrul ostaficiuc pdl pde afaceri al CCIAT pentru a-şi alege conducerea pentru viitori patru ani. Alegerile au fost aproape fără miză, în condiţiile în care pentru două dintre cele mai importante funcţii – preşedinte şi secretar general – nu a fost decât câte un candidat – preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc şi, respectiv, Dan Popa. Lucrările au început fără nici un reprezentant de la centru, Sulfina Barbu sosind cu întârziere. Cea mai răsunătoare absenţă – senatorul Dorel Borza, fostul preşedinte al organizaţiei PD-L.  Printre sutele de delegaţi veniţi să voteze noua conducere s-a aflat şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, Ioan Maliţa, a cărui rămânere pe post e pe muchie de cuţit din cauza multelor probleme înregistrate  în ultimii ani. În urmă cu câţiva ani, când şeful Ministerului Transporturilor era Ludovic Orban, Maliţa era mai tot timpul prezent în sediul PNL Timiş. Cum nu are vechime în partid, Maliţa s-a aşezat mai în spate. De aici a ascultat cu atenţie, discursul preşedintelui Constantin Ostaficiuc care şi-a asigurat colegii că „PD-L va rămâne un partid al oamenilor corecţi.


Putem să rămânem lideri şi să creştem ca partid în Timiş sau să ne prăbuşim. Nu avcem nevoie de oportunişti şi cameleoni. PD-L Timiş este un colos care are nevoie de muşchi la picioare. Nu toţi vor primi recompense deoadată. Cine este membru de partid adevărat are nevoie de malita pdl prăbdare, competenţă”.  Ostaficiuc le-a reproşat colegilor că „nu ştim să comunicăm eficient” şi le-a cerut să-şi spună deschişi opiniile în interiorul partidului, dar în discursul cu exteriorul „să vorbim în aceiaşi cheie pentru coerenţa mesajului”. Deputatul Alin  Popoviciu s-a lăudat colegilor că „sunt produsul lui Ostaficiuc” şi le-a cerut ca din această cauză să-l voteze pentru una din funcţiile de prim-vicepreşedinte. pentru a-şi dovedi competenţa, Popoviciu a povestit cum a reuşit să obţină bani de la Emil Boc pentru piaţa de la Lovrin,  construcţie care a fost finalizată înainte de stabilirea câştigătorului licitaţiei, firma AGMA Tiuca, una din firmele de casă ale democrat-liberalilor. În urma votului de până acum, Constantin Ostaficiuc a fost ales preşedintele PD-L Timiş, iar prim-vicepreşedinţi deputatul Alin Popoviciu şi Traian Lelescu, şeful Direcţiei Agricole Timiş, susţinut de asemenea  de liderul filialei. Pe locul trei s-a situat deputatul Gheorghe Ciobanu. Alegerile continuă cu votarea vicepreşedinţilor.

1 COMENTARIU

  1. Pai, pitziponcu’ de Popoviciu a avut de ubde sa dea pentru postu de primvice. Da’ io nu inteleg alta. Cum pot sa existe doi prim vice? Care-i inaintea celuilalt? Care-i primu’?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.