Prefectul Băcală despre războiul pierdut al gigacaloriei: „Ne menţinem punctul de vedere...

Prefectul Băcală despre războiul pierdut al gigacaloriei: „Ne menţinem punctul de vedere că Primăria Timişoara a făcut un abuz”

0
DISTRIBUIȚI

„Din fericire pentru primăria a câştigat, din nefericire pentru mine şi timişoreni am pierdut”, a comentat, pentru mircea bacala 7 pPRESSALERT.ro, prefectul de Timiş, Mircea Băcală, decizia Curţii de Apel Oradea care a dat dreptate Primăriei Timişoara în războiul legat de creşterea preţului gigacaloriei .  Anul trecut, prefectul a atacat în instanţă hotărârea consiliului local de scumpire a gigacaloriei, la scurt timp după ce consilierii democrat-liberali s-au declarat împotriva. Atât Tribunalul Timiş, cât şi Curtea de Apel Oradea au dat dreptate Primăriei Timişoara. Mărirea preţului a fost blocată prin acţiunile din instanţă, aducând municipalitatea în situaţia de a invoca posibilitatea introducerii programului la apă caldă ca în timpul lui Ceauşescu.


„Nu au fost respectate prevederile legale. Ne menţinem punctul de vedere că Primăria Timişoara a făcut un abuz. Nu comentez decizia instanţei. Aşteptăm să vedem motivaţia. Punctul meu de vedere a coincis cu cel al Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari care m-a sesizat. PD-L nu are nici o legătură cu mine în această problemă. Nu de la PD-L am primit sesizarea de la care am pornit acţiunea, ci de la federaţia de locatari. Observ că Primăria Timişoara nu luptă pentru a-i ajuta pe timişoreni, ci pentru a impune impozite şi taxe. Primăria Timişoara face multe abuzuri pe care le-am constatat în ultimul timp”, a declarat prefectul Mircea Băcală. Întrebat în câte din abuzurile constatate a făcut plângere penală, Băcală a declarat extrem de hotărât că ” nu am să fac plângere penală împotriva nimănui care a comis o ilegalitate. Eu cred că tot ce am făcut este de notorietate şi ar fi trebuit să se autosesizeze organele competente”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.