Subordonaţii lui Maliţa au cerut şpagă echipei de la AC/DC

Subordonaţii lui Maliţa au cerut şpagă echipei de la AC/DC

2
DISTRIBUIȚI

Angajaţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) de la vama Nădlac au reuşit, conform dolari in pumnMediafax, să provoace un scandal internaţional după ce au cerut şpagă echipei tehnice de la AC/DC. Drumarii de la vama arăeană  sunt subordonaţii directorului Ioan Maliţa, cel mai vechi şef de regională din ţară.


Caravana trupei AC/DC a intrat într-un conflict cu angajaţii Companiei de Drumuri, la ieşirea din ţară, în vama Nădlac, după ce drumarii au cerut spre verificare rovinietele din perioada de şedere, solicitare ilegală, iar apoi au pretins o sumă de bani pentru a permite accesul spre Ungaria. Directorul general al CNADNR, Dorina Tiron a declarat, conform aceleiaşi surse că ” Angajaţii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajaţii au cerut rovinietele şi din timpul şederii în ţară, ceea ce nu era legal. Pentru că nu au avut documentele, angajaţii au cerut o sumă de bani”. Tiron susţine că a fost declanşatăă o anchetă internă după ce au primit o sesizare de la reprezentanţii trupei AC/DC.

2 COMENTARII

  1. Pai lu’ Malita ii trebuie acum „tacanei” sa dea mai departe la Procuroru’ Ariel si Judecatoru’ Vanish, a sa scape de dosarul penal cu terenurile imaginare, cumparate de la Ionelas Kierpacz.
    Si ce s-a gandit el. A scos una din putu’ gandirii: „Fara spaga p-aici nu se trece!”. Pai, ce drumuriel patriei sunt codru, sat fara caini? NU, domle. Oricine trece, trebuie jumulit.
    Astfel ca s-a trecut la treaba.
    Surse de pe balta verde de la Ronat, spun ca fiecarui inspector i s-a trasat un plan de „incasari” ce trebe decontat la dom’ director.

  2. 🙂
    sincer, la cate se intampla in tara asta, cred ca nu e vorba de spaga ci de imensa prostie. ca prostia genereaza si spaga, asta e altceva.
    la vama, la iesirea din tara, te afli deja pe teritoriu maghiar. solicitarea unei rovignete intr-o astfel de situatie dovedeste o imensa prostie.
    mai mult, solicitarea retroactiva a unei rovignete e deasemenea dovada de prostie, ea incalcand prezumtia de nevinovatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.