Tiberiu Lelescu, dorit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Tiberiu Lelescu, dorit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Proaspăt ales preşedinte al PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc vrea să-şi întăreasă poziţia şi la consiliul judeţean. Mai precis să obţină traian lelescu 11 punul dintre posturile de vicepreşedinte pentru un democrat liberal. Surse din PD-L Timiş au confirmat că varianta pe care se mizează cel mai mult este înlocuirea liberalului Liviu Borha. Mai ales că relaţiile lui pedelistului Ostaficiuc cu pesedistul Adam Crăciunescu sunt mai mult decât cordiale. Borha are o mare problemă deoarece a fost declarat colaborator al Securităţii, dar a atacat în instanţă decizia CNSAS. În cazul în care judecătorii vor confirma verdictul CNSAS , Borha va fi dat afară automat din PNL, conform statutului. În consecinţă, va rămâne şi fără mandatul de consilier judeţean. Favorit pentru ocuparea acestui post este proaspătul prim-vicepreşedinte al PD-L Timiş şi director al Direcţiei Agricole, Tiberiu Lelescu, unul din oamenii de încredere ai lui Ostaficiuc.


De altfel, Lelescu, o figură ştearsă în rândul democrat-liberalilor timişeni, a ajuns prim-vicepreşedinte datorită sprijinului lui Ostaficiuc. La ora actuală, Lelescu nu este nici măcar consilier judeţean, dar această problemă se rezolvă uşor deoarece este următorul pe lista de conilieri PD-L în cazul unei demisii. Oricare dintre pedeliştii care sunt în CJT şi ocupă o funcţie în deconcentrate ar putea să facă pasul înapoi pentru a-i face loc favoritului lui Ostaficiuc. Asigurarea majorităţii în plenul consiliului judeţean nu ar fi o problemă pentru Ostaficiuc,  mai ales în condiţiile în care legăturile cu PSD sunt excelente după ce în fruntea organizaţiei judeţene a ajuns Titu Bojin. Acesta este în continuare parte a structurii guvernamentale, fiind directorul Direcţiei Apelor „Banat”, după ce a fost susţinut de Ostaficiuc să rămână pe post pe motiv că este cod portocaliu de inundaţii. Nu este nevoie decât de câteva voturi de la social-democraţi, care ar putea să-şi justifice gestul prin interesul pentru comunitate, adică primirea în compensaţie de fonduri suplimentare pentru primarii PSD din judeţ. O altă variantă de lucru sunt voturile liberalilor nemulţumiţi de conducerea filialei, unii dintre ei anunţând că nu exclud o trecere la PD-L. Deşi nu beneficiază, oficial, de majoritate în CJ Timiş, Ostaficiuc a reuşit de mai multe ori să-şi impună proiectele.

4 COMENTARII

  1. DOMNULE PRESEDINTE AL C.J.TIMIS ,VREM SA STIM SI NOI CAT MAI PUTET SA NE MAI MINTIT PE NOI (CEI DIN SATUL BUCOVAT ,COM.DUMBRAVA) CU ACEL DRUM, D.J .694 ,CEI 8KM DE DRUM , CACI SUNTEM PREA SATUI DE PREA MULTA MINCIUNA CA ASFALTATI DRUMUL ,D.J.694 (DUMBRAVA -BUCOVAT-MATNICU MIC), DE 20 DE ANI NE TOT MINTIT CA IL ASFALTATI VA MULTUMESC SI AM DORII SA STIM SI NOI UN RASPUNS DACA SE POATE MAI REPEDE ?! CAND SE VA ASFALTA ,IN CE AN (EVENTUAL NOI MAI AVEM SPERANTE PRIN ANII 2050 DACA SE VA ASFALTA) VA MULTUMESC

  2. domnule presedinteCONSTANTIN OSTAFICIUC
    AM FOST UN MARE FAN AL DVTRA SI AL PARTIDULUI DIN CARE FACETI PARTE.CAND ATI FACUT CAMPANIA ELECTORALA NU STIU CUM ATI AJUNS SI IN CEL MAI NENOROCIT SAT DIN JUDET {SANMARTINUL SARBESC, ATUNCI LA ACEA SEDINTA IMPREUNA CU VIITORUL PRIMAR DIN PECIU DOMNUL FARCALAU ATI PROMIS ATATEA CA, NU AM PUTUT DUCE ACSA PROMISIUNILE DUMNEAVOASTRA ,DAR DIN PACATE AM RAMAS NUMAI CU PROMISIUNILE VOASTRE AU FOST NUMAI MINCIUNI IMI PARERAU SA SPUN ASTA DAR IN SATUL NOSTRU NU SA FACUT ABSOLUT NIMIC NU AVEM MEDIC NUMAI O DATYA PE SAPTAMANA NSI ALA VAI DE CAPUL LUI NU AVEM O MICA FARMACIE ,ATI PROMIS ASFALTAREA STRAZILOR ,ATI PROMIS APA POTABILA IN SAT SI ATI PROMIS MULTE DE TOT CA IN POVESTILE CU HARAP ALB DAR DIN PACATE TOTUL A FOST O MARE MINCIUNA ELECTORALA ATI UITAT ABSOLUT DE TOATE PROMISIUNILE DUMNEAVOASTRA SI A DOMNULI PRIMAR
    SANMARTINUL SARBESC NU EXISISTA PENTRU PRIMARIA DIN PECIU DOAR PECIU SI IN SPECIAL DINIAS VA IMPLOR MULT DACA ALTCEVA NU FACETI SA IMI DATI MIE UN RASPUNS CRED CA AM ACEST DREPT INCA….. CU MULTA STIMA VERES GHEORGHE UN BIET PENSIONAR DIN SATUL FARA GANDURI.DACA O SA PRIMESC UN RASPUNS VA PROMIT SA VA MAI ADUC LA CUNOSTINTA SI ALTE PROBLEME CARE NE INTERESEAZA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.