Un sibian a încercat să cumpere un poliţist cu 400 lei

Un sibian a încercat să cumpere un poliţist cu 400 lei

0
DISTRIBUIȚI

Un sibian, care a încercat să şpăguiască cu 400 lei un agent din comuna timişeană Coştei, a fost reţinut, ieri,  de agenţii Direcţiei Genelae Anticorupţie. Poliţistul l-a dgadepistat, miercuri, pe B.D. în timp ce conducea o maşină în localitatea Hezeriş, în urma verificărilor stabilind că şoferul are permisul de conducere suspendat.


Bărbatul a încercat să cadă la pace cu agentul, numai că omul legii a sesizat DGA. Când a fost chemat să fie audiat în dosarul penal în care era cercetat pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat, sibianul a venit, cu tupeu, tot la volanul maşinii. În timpul discuţiilor cu agentul de poliţie, şoferul i-a oferit suma de 400 lei mită, fiind prins în flagrant de către procurorul de caz şi ofiţerii D.G.A. Timiş.

Pentru că mai are şi alte dosare penale în care este cercetat, bărbatul a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.