Cât costă România sentinţele CEDO?, care e valoarea noii taxe de autostradă?,...

Cât costă România sentinţele CEDO?, care e valoarea noii taxe de autostradă?, de ce intră jurnaliştii-n grevă?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-266738965">

România a plătit, de la începutul anului şi până acum, 43,3 milioane de lei drept despăgubiri impuse de Curtea Europeană a euro evantaiDrepturilor Omului, adică peste 10 milioane de euro, iar pentru tot anul în curs, statul şi-a pus deoparte aproximativ 70 de milioane de euro, „pentru plata tuturor despăgubirilor”, anunţă Jurnalul Naţional.

Tinerii întreprinzători nu vor beneficia de neimpozitarea profitului şi salariilor, aşa cum prevedea vechiul proiect privind acordarea de facilităţi pentru microîntreprinderi noi, Ministerul Economiei elaborând un alt act normativ care include însă un ajutor de stat de până la 20% pentru investiţii, informează Mediafax.

Ministrul Radu Berceanu intenţionează să pună taxă de 3 sau 4 euro/100 km de autostradă începând de anul viitor pe motiv că este o cerinţă venită de la Uniunea Europeneană, scrie Evz.

Jurnaliştii italieni sunt, astăzi, în grevă generală, protestând faţă de un proiect de lege care prevede ca editorii care difuzează înregistrări video şi audio despre anchetele judiciare în curs de derulare, riscă până la două luni de închisoare şi amenzi de până la 464.700 de euro, conform Antena3.ro.

Aeroportul din Hangzhou, estul Chinei, a fost închis timp de o oră, în urma apariţiei pe cer a unui obiect zburător neidentificat, titrează agenţia de presă chineză Xinhua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.