Ce efecte a avut creşterea TVA?; care instituţii revin la salariile iniţiale?;...

Ce efecte a avut creşterea TVA?; care instituţii revin la salariile iniţiale?; unde a ajuns Facebook?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1585497375">

Creşterea TVA a dus la scăderea cu 10% a vânzărilor în primele două săptămâni ale lunii iulie, iar evaziunea fiscală se apropie de Tax80%, spun reprezentaţii patronatelor din agricultură, citaţi de Evz.

Agenţia Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) îşi va primi înapoi banii, independenţa şi puterea decizională cu privire la schemele de personal asemeni BNR sau Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, după ce Comisia Europeană a observat că restructurarea sa încalcă prevederile comunitare, anunţă Jurnalul Naţional.
Construirea unei case pe pă­mânt prin programul „Pri­ma Casă 2” se dovedeşte a fi o mi­siune aproape imposibilă, la câteva luni de la lansarea oficială: în timp ce premierul Emil Boc dă vina pe birocraţia din primării şi pe reticenţa băncilor, consultanţii imobiliari spun că lucrurile s-ar mişca dacă ar exista cerere, notează Gândul.
 
Pentru a face rost de bani pe termen scurt, tot mai multe companii îşi vor vinde terenurile sau imobilele şi apoi vor deveni chiriaşe în acestea, iar după 10 sau 20 de ani, le pot răscumpăra, după modelul leasingului, scrie Mediafax.

Reţeaua Facebook a depăşit pragul de 500 de milioane de utilizatori, care înseamnă populaţia Statelor Unite, a Japoniei şi a Germaniei la un loc, potrivit Antena3.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.