Chivorchian la începutul campionatului:”Constat că sunt foarte mulţi falşi polişti”

Chivorchian la începutul campionatului:”Constat că sunt foarte mulţi falşi polişti”

0
DISTRIBUIȚI

Înainte de primul meci din campionat cu Gloria Bistriţa, Gheorghe Chivorchian a sintetizat, astăzi, cele întâmplate cu FC Timişoara gheorghe chivorchian fc timisoara 1 pîn această vară „constat că sunt foarte mulţi falşi polişti. Una clamează şi alta fac. Faptic nu fac decât să bună beţe în roate în dezvoltarea acestui club. Spre neşansa lor s-au întâlnit cu adevăraţii polişti care au preferat să fie mai discreţi, dar au trecut la fapte”. Atacul a venit după ce conducerea Consiliului Judeţean Timiş a micşorat suma acordată clubului, iar Fiscul a blocat conturile pentru o datorie mai veche.  Cum deja mai multe echipe şi-au anunţat dorinţa de a câştiga campionatul sau Cupa României, Chivorchian a susţinut că FC Timişoara îşi propune „să aibă la final un rezultat peste de cel din ediţia anterioară”.


Managerul sportiv Daniel Stanciu le-a promis jurnaliştilor că „vom încerca să vorbim mai mult în teren, decât în afară”. 

Proaspăt transferat, fostul dinamovist Ianis Zicu s-a declarat încrezător că publicul îl va primi bine deoarece „sunt un jucător profesionist. Niciodată nu am spus că sunt dinamovist, stelist sau rapidist. Am venit cu sufletul la FC Timişoara. Nu mă aşteptam la această propunere din partea clubului şi am spus da în două minute. Voi juca cât pot de bine”. Deocamdată, Zicu rămâne pe tuşă, antrenorul Vladimir Petrovic anunţând că va intra pe teren doar când va fi în forma fizică optimă care să-i permită să joace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.