Contrabandiştii „îmbrăcaţi” în ţigări, invizibili pentru vameşi şi poliţişti de frontieră

Contrabandiştii „îmbrăcaţi” în ţigări, invizibili pentru vameşi şi poliţişti de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

Ultima zi de funcţionare a punctului provizoriu de trecere a frontierei de la Foeni, de la graniţa cu Serbia, a fost „sărbătorită” de tigari beregsaul mic 2 ptigari beregsaul mic 1 ptigari beregsaul mic 3 pvameşii şi poliţiştii de frontieră printr-o orbire în masă.


Mai exact, cei puşi să păzească graniţa nu au văzut că trei maşini înmatriculate în Serbia, care intrau în ţară, erau burduşite cu ţigări. Nici măcar pasagerii care aveau lipite pachete de ţigări pe corp nu le-au atras atenţia. Ba mai mult, din cauza transpiraţiei, tricourile sârbilor s-au imprimat cu scrisul de pe cartuşe. Cu toate acestea, depozitele pe roţi au intrat fără probleme în ţară şi şi-au continuat drumul, având ca antemergător un localnic din Jimbolia. Ghinionul traficanţilor au fost poliţiştii care au organizat un filtru la ieşirea din Beregsău Mic. Nu era loc în vehicule unde să nu fie puse cartuşele de ţigări sârbeşti, mărcile Fast şi Pall Mall. Pe podea, cartuşele erau acoperite cu covoraşele de cauciuc, iar altele erau înghesuite pe la praguri sau în pungi de plastic negre. Alte zeci de cartuşe au fost recuperate după ce contrabandiştii sandwich au început să se „dezbrace”. Sârbii au început să facă haz de necaz şi s-au strâns pentru o fotografie amintire lângă una din maşinile de Poliţie. Toate maşinile au fost duse sub escortă la sediul Poliţiei Timiş pentr cercetări. Vom reveni.

UPDATE 1 În cele trei maşini au fost descoperite 1024 de cartuşe  de ţigări de provenienţă sârbească, cercetările continuând pentru a se stabili gradul de implicare a fiecăruia în contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.