Cu cât creşte, de fapt, coplata medicamentelor?; cine-s campionii fraudării fondurilor UE?;...

Cu cât creşte, de fapt, coplata medicamentelor?; cine-s campionii fraudării fondurilor UE?; cum întorci avionul din drum cu WC-ul?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-153321858">

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice (COPAC) susţine că majorarea coplăţii la medicamente, după schimbarea medicamentemecanismului de compensare, este în medie de 125%, şi nu de doar 10%, aşa cum au anunţat oficialii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, scrie Money.ro.

Veniturile reale ale populaţiei vor scădea în România cu circa 10% în acest an şi cu încă 0,8% în 2011, deşi în regiune vor creşte cu 1 – 2,5%, se arată într-un raport al Erste Bank, citat de Gândul.

Bulgaria şi România au fost, în 2009, campioanele neregulilor depistate în procesul de acordare a fondurilor preaderare, potrivit unui raport al Comisiei Europene, anunţă Adevărul.

Un avion s-a întors din drum pentru că nu funcţionau toaletele, decizia fiind  luată la jumătatea drumului dintre Rio de Janeiro şi Paris, conform Antena 3.ro.

De patru ori a câştigat texana Joan Ginther la loterie, sumele adunate ducând la un record greu de egalat – în total 20,4 milioane de dolari, notează Evz

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.