Cu cât se fraudează sistemul de asistenţă socială?; ce fel de agricultură...

Cu cât se fraudează sistemul de asistenţă socială?; ce fel de agricultură avem?; cum sfârşesc trădătorii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-243212674">

Zeci de mii de români, care nu suferă de boli grave, nu sunt handicapaţi sau au venituri mai mari decât cele declarate,  fraudează Handicapsistemul de asistenţă socială cu aproximativ 36 de milioane de euro pe lună, conform unui bilanţ provizoriu, citat de Adevărul.

România se bazează pe fondurile europene şi pe o schimbare de mentalitate în rândul populaţiei din mediul rural pentru modernizarea unui sector agricol „în două viteze, una europeană şi alta arhaică”, a declarat ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, într-un interviu acordat AFP.

Durata de pregătire a proaspeţilor absolvenţi ai universităţilor de Medicină  a fost redusă cu un an pentru 36 din cele 59 de specializări existente în România, rezidenţiatul ajungând la şase ani, notează Realitatea.net.

Premierul Vladimir Putin a confirmat că s-a întâlnit cu spionii ruşi extrădaţi din Statele Unite ale Americii şi a precizat ca aceştia au fost deconspiraţi în urma unui act de tradare, iar trădătorii sfârşesc întotdeauna rău, relatează BBC News.

Uniunea Europeană organizează astăzi lansarea noului serviciu de diplomaţie externă, condus de baroneasa Catherine Ashton şi menit să asigure o mai bună reprezentare a UE la nivel internaţional, conform Jurnalului Naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.