Cum au primit poliţiştii liber la al doilea job?, când intră în...

Cum au primit poliţiştii liber la al doilea job?, când intră în vigoare noile coduri?, cine e noul proprietar al Kandia?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1514367183">

arma 1Poliţiştii îşi pot lua joburi şi în sectorul privat numai în cazul în care atribuţiile noii activităţi nu se suprapun cu cele ale funcţiei publice aşa cum rezultă din fişa postului, citează un document ANI jurnaliştii de la Capital.

Noul Cod Civil şi noul Cod Penal vor intra în vigoare de la 1 octombrie 2011, a anunţat ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, cu ocazia aprobării de Executiv a codurilor de procedură, scrie Hotnews.

După ce a fost vânată de mai mulţi producători de dulciuri şi de companii imobiliare, fabrica de ciocolată Kandia a fost preluată de englezii de la Oryxa Capital, anunţă Adevărul.

Logistica, ingineria, IT-ul şi telecomunicaţiile sunt domeniile cu cea mai mare creştere a numărului de joburi în luna iulie, iar sectoarele de activitate cu cea mai mare scădere a ofertei de angajare sunt marketing-ul, distribuţia şi producţia, notează Realitatea.net.

Succesorul KGB, serviciul secret rus FSB va avea acces la codul sursă al mai multor programe Microsoft printre ele numărându-se Windows 7 şi Office 2010, pentru ca firma să-şi majoreze vânzările către instituţii controlate de statul rus, conform Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.