Cum funcţionează noul Caritas?; de ce scumpeşte ciocolata?; cine preferă hainele blindate?

Cum funcţionează noul Caritas?; de ce scumpeşte ciocolata?; cine preferă hainele blindate?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-883775447">

Noul Caritas pentru cei refuzaţi de bănci a apărut sub forma unui CAR privatizat în care primirea creditului se aprobă de adunarea dolari  teapagenerală a celor împrumutaţi şi înainte de asta trebuie plătită o taxă, scrie Gândul.

Recolta de grâu va scădea din cauza ploilor abundente până la circa 3 tone/ha, de la circa 5 tone/ha, anul trecut,  în consecinţă, pâinea urmând să se scumpească deoarece vom apela la importuri, anunţă Evz.

Prețul ciocolatei ar putea crește după ce un fond londonez a achiziționat o cantitate importantă de boabe de cacao, iar prețul ingredientului de bază al ciocolatei a ajuns la maximul ultimul 33 de ani, potrivit Financial Times.

În Mexic, ţară recunoscută pentru infracţionaliatea sa excesivă, sunt la mare căutare hainele blindate, un magazin specializat în astfel de produse făcând cu greu faţă solicitărilor clienţilor, conform Realitatea.net.

Obiceiul de a purta zilnic pantofi cu tocuri înalte poate duce la schimbări ale musculaturii şi tendoanelor piciorului, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, citat de Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.