Cum îţi pui singur Contra

Cum îţi pui singur Contra

0
DISTRIBUIȚI

13 minute pe teren i-au trebuit lui Cosmin Contra ca să vorbească pe teren în primul meci al FC Timişoara cu Gloria Bistriţa. Pus pe contra pscandal de cum a dat cu piciorul în minge, „Guriţă” spurcată şi-a forţat eliminarea în momentul critic al meciului. Când alb-violeţii  erau conduşi cu 2-1 după ce le-au servit oaspeţilor un 11 metri. În loc să împingă mingea-n poarta adversarului, Contra a preferat să-şi împingă adversarul şi să se ia cu arbitrul în gură, într-un moment fără miză.


A ieşit de pe teren, nervos pe toată lumea. Numai pe el nu. Frustrarea a bătut profesionalismul. Când a intrat pe teren era calm, după cum spune antrenorul. Cum a atins gazonul, a luat-o razna. A început să înjure arbitrul de margine şi să protesteze la prima atingere a mingii. Pentru ca mai apoi să forţeze eliminarea.

Slăbiciunea lui Contra a fost, de altfel, specificul echipei conduse de Petrovici. Timişorenii au arătat în prea puţine minute că ştiu să joace fotbal. Cu pase date aiurea, lipsiţi de prea multe ori de o viziune,  tocaţi de arbitru tot meciul, alb-violeţii sunt departe de echipa care poate să aibă rezultatele atât de aşteptate. Pentru acest 2-2, FC Timişoara trebuie să spună mulţumesc şi să facă nişte plecăciuni în faţa lui Magera. Fără lovitura liberă executată perfect, Timişoara nu ar fi obţinut nici măcar acest punct. Campionatul este de abia la început. Rămâne de văzut, de câte ori alb -violeţii îşi vor pune singuri contra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.