De ce nu vor francezii România-n Schengen?; care-s noile condiţii pentru arme...

De ce nu vor francezii România-n Schengen?; care-s noile condiţii pentru arme neletale?; cine păzeşte internetul?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1605666431">

pistoale textileFranţa are „rezerve” în privinţa aderării României la spaţiul Schengen în 2011, pentru că autorităţile de la Bucureşti au probleme cu integrarea romilor – acesta este mesajul transmis de secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Pierre Lellouche, scrie Jurnalul Naţional.

Întreprinzătorii care au apucat să achite un avans pentru locuinţă sau teren înainte de 1 iulie, taxat deja cu 19%, vor plăti şi diferenţa de cinci procente până la 24%, în momentul în care vor da şi ultima tranşă, avertizează consultanţii fiscali, citaţi de Gândul.

Persoanele care vor să intre în posesia armelor neletale trebuie să se supună unui examen psihologic şi să nu fi avut condamnări penale pentru fapte cu violenţă, a decis Guvernul, conform Mediafax.

Autorităţile ruse au condamnat şase tineri satanişti la pedepse de până la 20 de ani de închisoare, pentru că, în 2008, au omorât patru adolescenţi, într-o pădure, după care i-au tăiat în bucăţi şi i-au mâncat, anunţă Realitatea.net.

Şapte cibergardieni, care răspund de securitatea reţelei internet din întreaga lume, au primit fiecare câte un card pentru a restabili reţeaua în cazul unui atac de proporţii sau cataclism, pentru o maximă siguranţă fiind nevoie de cel puţin cinci dintre ei pentru a forma cheia întreagă, informează site-ul popsci.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.