Două autoutilitare cu podelele burduşite cu ţigări de contrabandă, capturate de rutierişti...

Două autoutilitare cu podelele burduşite cu ţigări de contrabandă, capturate de rutierişti VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere Timişoara au reuşit, astăzi, o captură de zile mari – peste 20.000 de pachete de ţigări de tigari contrabanda autoutilitara 1 ptigari contrabanda autoutilitara soferi pcontrabandă. Un echipaj a oprit pe Calea Şagului două autoutilitare care veneau dinspre Stamora Moraviţa. În aparenţă, totul era OK – şoferii aveau actele în regulă, iar maşinile erau goale. Cu toate acestea, şoferii dădeau semne de nervozitate.


Poliţiştii au continuat verificările şi ai apărut şi surprizele  în momentul în care au fost ridicate podelele.  Toate locaşurile vehiculelor de sub podea erau burduşite cu ţigări de contrabandă. Şoferii l-au luat pe nu în braţe, susţinând că habar nu au de tutun. Poliţiştii de la Rutieră au scos mii de cartuşe de ţigări Marble, Monte Carlo, Code, Trokadero, Fast din locaşuri. În una dintre maşini au fost descoperite 1010 cartuşe, iar în altă autoutilitară alte 950 de cartuşe. Tutunul a fost ridicat în vederea confiscării, şoferii urmând să se aleagă cu dosare penale pentru contrabandă.

Alte 10.600 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite, pe drumul dintre Bacova şi Sârbova, cei doi bărbaţi prinşi declarând că au cumpărat tutunul de la o persoana necunoscută din Stamora Moraviţa cu 10.600 de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.