Două transporturi cu ţigări de contrabandă, interceptate pe şoseaua dinspre Stamora Moraviţa

Două transporturi cu ţigări de contrabandă, interceptate pe şoseaua dinspre Stamora Moraviţa

0
DISTRIBUIȚI

Un autobuz, care face curse pe ruta Vîrşeţ- Timişoara, şi un Audi, încărcate cu ţigări de contrabandă au fost interceptate, în urmă cu captura tigari 1captura tigari 2puţin timp, de poliţişti pe şoseaua care vine dinspre Stamora Moraviţa.


În Jebel, poliţiştii au observat că din autobuz coboară trei indivizi care se urcă în Audi. Acesta a fost oprit la ieşirea din  Şag spre Parţa. Dându-şi seama că sunt urmăriţi, contrabandiştii au început să arunce cartuşele de ţigări pe geam pentru a scăpa de probele care i-ar fi incriminat. Agenţii de la post împreună cu un echipaj de la Rutieră au blocat maşinile şi i-au reţinut pe suspecţi. Autobuzul, în care se află 17 sârbi şi români, a fost adus sub escortă în curtea Poliţiei Timiş, unde urmează să fie  percheziţionat. Cei trei pasageri din Audi urmează să fie aduşi, de asemenea, pentru cercetări la Timişoara. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma percheziţiei efectuată în autobuzul sârbesc, poliţiştii au descoperit ţigări ascunse sub scaune dar şi în conductele de aer condiţionat. Conform unui comunicat al IPJ Timiş, au fost găsite 2130 de pachete de ţigări netimbrate şi 112 litri de alcool. Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.