EXCLUSIV Studenţii de la Hyperion au dat bani şi pentru lucrările de...

EXCLUSIV Studenţii de la Hyperion au dat bani şi pentru lucrările de licenţă

3
DISTRIBUIȚI

Audierile în dosarul traficului de influenţă de la centrul tutorial Caransebeş al Universităţii Hyperion scoate la iveală noi informaţii sac eurocare dovedesc că Facultatea de Drept a fost transformată, de fapt, într-o fabrică de bani. Directorul centrului tutorial, Nicoleta Gumă şi unul dintre studenţi, Eugen Tacotă, consilier local PNG la Oţelu Roşu,  au fost arestaţi  pentr că au strâns de la studenţii de la Drept 48.500 de euro pentru ca examenul de licenţă să se desfăşoare fără probleme.


Conform procurorilor DNA, banii au fost colectaţi de Tacotă care i-a dat mai departe Nicoletei Gumă. Aceasta i-ar fi dat banii prof. Gheorghe Stancu care era membru în comisia de examinare.

Mai mulţi dintre studenţii care au fost audiaţi la DNA au declarat că nu au dat numai cei 1500 de euro pentru ca „să fie bine” la examenul de licenţă susţinut la Bucureşti. Primii bani ar fi fost daţi în ianuarie pentru lucrarea de diplomă. Cotizaţia a fost de 400 de euro, banii fiind strânşi folosindu-se aceiaşi filieră. Printre cei care au fost filmaţi că au plătit pentru examenul de licenţă s-au aflat şi poliţişti, jandarmi sau grefieri. Anchetatorii DNA au făcut, ieri, noi investigaţii la sediul Universităţii din Bucureşti, de unde au fost ridicate o nouă serie de documente.

3 COMENTARII

  1. Printre cei care au fost filmaţi că au plătit pentru examenul de licenţă s-au aflat şi poliţişti, jandarmi sau grefieri.Bineee- atunci ei de ce nu sunt langa tacotă si gumă…
    Studenţii de la Hyperion au dat bani şi pentru lucrările de licenţă- au dat tot timpul mai ales avocatului lucian cristian care era nulitate didactica dar pretindea sume considerabile-

  2. Dintre cei care au marcat banu se vor alege viitori procurori Ariel si judecatori Vanish.’Pai cine sa cunosca mai bine meandrele concretului sistem judiciar din Romania si cine va plonja in abisul acestuia pentru a muncii cu acribie si a scoate la lumina plevusca infractorilor din Romania, aia care fura o gaina, o paine sau un surub in timp ce marii rechini vor fi albiti si pusi pe liste de consilieri, deputati, senatori etc.
    La ora actuala in Romania mai bine furi un milion de ioroi decat o suta. Cu juma de milion iti tragi in posesie un politist, un procuror si un judecator care fac sluj la orice ora din zi si din noapte, mai cotizezi o suta (de mii) la partid iar cu patru sute de mii ii pui garantie la banca si iei un credit de patru milioane si ai plecat sre zari mai calde.
    Fraierii astia de doi de au fost arestati e plevusca, e doi la leu.
    E plina politia si justitia romana de absolventi facuti la apelul bocancilor, ca d’aia si fonctioneaza ca si bocancii.

  3. Pai vio degeaba vorbesti aiurea si dai numele unora pentru ca fara probe nu poti afirma nimic….asa zic si eu ca i-am dat bani lui x sau y si cine ma asculta??? v-ati gasit voi astia sa comentati aiurea fara sa aveti habar de nimik.pana acum de ce nu s-a sesizat nimeni?era bine ca dadeau bani si isi luau examene si terminau o facultate.Trebuia sesizat din momentul in care s-au cerut primii bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.