EXCLUSIV Tâlharul de la farmacia Vlad, lăsat în libertate de procuror

EXCLUSIV Tâlharul de la farmacia Vlad, lăsat în libertate de procuror

1
DISTRIBUIȚI

Tânărul care a jefuit, în luna mai, farmacia Vlad aflată în apropierea Spitalului Militar din Timişoara a fost capturat, azi noapte, la talhar farmacia vlad pDrobeta Turnu Severin, în urma unei operaţiuni comune a poliţiştilor de la Biroul Poliţiei Criminale şi a celor de la „Crimă Organizată”. În noaptea de 13/14 mai, un individ care avea pe cap o glugă a intrat în farmacie, profitând de faptul că uşa era deschisă şi a atacat-o pe angajată, pulverizându-i spray lacrimogen în ochi. Tâlharul a luat 100 de lei şi un telefon mobil după care a dispărut în noapte. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.


Poliţiştii au demarat cercetările şi au stabilit că atacatprul este Borş Alex Răzvan, de 24 de ani, din Timişoara. Acesta a plecat din  oraş, ascunzându-se în oraşul de pe malurile Dunării. De acolo, a fost „umflat” de poliţiştii de la „Crimă Organizată”  şi Investigaţii Criminale şi adus la Timişoara, unde şi-a recunoscut fapta. De asemenea, alţii membrii ai grupării din care face parte şi atacatorul de la farmacia Vlad au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de încălcarea legii privind sbstanţele interzise. Vom reveni.

UPDATE 1 Suspectul reţinut este dependent de Fortral, medicament cu regim special, încadrată în categoria drogurilor de risc. Alţi doi consumatori de Fortral au fost reţinuţi de poliţiştii de la „Crimă Organizată”, fiind acum în cercetări.

UPDATE 2 Lovitură de teatru în urma audierilor în dosarul jafului de la farmacia Vlad- procurorul care a anchetat cazul a decis să-l lase în libertate pe principalul suspect care a recunoscut comiterea tâlhăriei. Borş Alex Răzvan nu a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, primind alături de ceilalţi doi suspecţi interdicţia de a părăsi localitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.