Ilie Năstase, război amoros cu Ovidiu Torj pentru Brigitte Sfăt

Ilie Năstase, război amoros cu Ovidiu Torj pentru Brigitte Sfăt

1
DISTRIBUIȚI

Celebrul tenismen Ilie Năstase a fost, astăzi, la sediul Poliţiei Timiş. Nu pentru a promova tenisul în rândul poliţiştilor, ci pentru a nastase 11depune o plângere care a ajuns la Serviciul Investigaţii Criminale. Surse bine informate au confirmat pentru PRESSALERT.ro că plângerea a fost depusă de fostul tenismen împotriva lui Ovidiu Torj, acuzat de ameninţări împotriva reclamantului. Torj a fost implicat, în 2003,  în scandalul sechestrării de la Discoland, dosar  în care a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt.

De altfel, cei doi s-au căsătorit imediat după ieşirea din închisoare şi au împreună un copil, iar procesul de divorţ este suspendat.


În timpul procesului, Sfăt l-a acuzat pe Torj că a bătut-o şi a împiedicat-o să-şi vadă copilul. Conform cotidianului Renaşterea Bănăţeană, între Brigitte şi Năstase, proaspăt divorţat de Amalia, s-a înfiripat o idilă acum aproximativ o lună de zile , cei doi fiind zăriţi în timp ce se plimbau pe străzile oraşului de pe malurile Begăi. Poliţia Timiş a refuzat să facă orice fel de comentariu pe această temă.

Ilie Năstase a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” din câte ştiu, Brigitte a depus o plângere mai demult împotriva lui Torj. Nu ştiu despre ce este vorba. Eu astăzi am fost pe la restaurante, pe la mall”. Întrebat dacă a depus plângere împotriva lui Torj, Năstase a evitat un răspuns tranşant, spunând „dacă ştiţi, de ce mă mai întrebaţi? Ce am eu cu treaba asta?”.

1 COMENTARIU

  1. Chiar ma gandeam zilele trecute cat va mai dura pana „Printesa” (cum o alintau unii cunoscuti, pe holurile si t… Casei Tineretului) va gasi un barosan mai pe gusturile ei cele costisitoare.
    Duduia „black widow” este cunoscuta si recunoscuta drept o mare devoratoare de barbati batraiori, cu ceva lovele la tescherea, care pot fi usurel goliti de lovele.
    Io cred, ca toata telenoveaua este o mascarada pentru al scutura de bani pe taica Ilie, asa cum si altii inaintea lui au fost scuturati de bani. A se vedea cazul primului sot si a altor oameni cu bani ai Cimisoarii.

    Coane Ilie, chiar asa rau ai ajuns. Daca vrei neste pareri corecte da o raita pe la Casa Tineretului impreuna cu Duduia in cauza sa vezi ce amintiri o mai chinuiesc apoi da o raita pe LA BORCAN. Daca nu stii unde sunt, cere-i sa te indrume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.