În ce-şi bagă banii românii?; care e despăgubirea maximă pentru un deţinut...

În ce-şi bagă banii românii?; care e despăgubirea maximă pentru un deţinut politic?; ce se consumă mai mult în criză?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-659420070">

Tot mai mulţi români îşi plasează economiile în aur în condiţiile în care preţul acestuia a crescut cu aproape 45% în ultimul an, fiind lingouri de aurconsiderat cel mai sigur activ în perioadele dificile ale economiei, anunţă Adevărul.

Guvernul Boc a stabilit, printr-o ordonanţă de urgenţă, că nivelul maxim al despăgubirilor pentru deţinuţii politici este de 10.000 euro, indiferent de perioada pe care au petrecut-o în închisoare, scrie Jurnalul Naţional.

Ministrul Sănătăţii Cseke Attila a declarat că va propune, în acest an, Guvernului trecerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în subordonea sau coordonarea Ministerului Sănătăţii, instituţie care răspunde pentru politica de sănătate, notează Mediafax.

Recesiunea prelungită îi face pe europeni să consume mai multă pâine şi să îşi înece amarul în mai multă vodcă, arată o analiză a companiei Euromonitor International , citată de Le Monde.

Cercetătorii americani au descoperit o metodă pentru a le permite utilizatorilor să dea click-uri şi să mişte cursorul virtual fără să aibă o nevoie de un mouse în plastic şi circuite, ci numai de un sistem care înregistrează cu precizie mişcările mâinii, cu ajutorul unui laser infraroşu şi a unei camere video, conform celor de la Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.