Luptătorii împotriva prezervativului au început gherila religioasă

Luptătorii împotriva prezervativului au început gherila religioasă

8
DISTRIBUIȚI

O duzină de preacredincioşi luptători împotriva prezervativului, pilulei şi steriletului, având în fruntea lor un preot dotat cu protest avort 2 pprotest avort 1 pportavoce,  s-a postat, astăzi de dimineaţă, în faţa unui cabinet de obstretică ginecologie de pe Calea Girocului din Timişoara. Au început să se roage şi să împartă fluturaşi trecătorilor din care puteai afla că „păcatele de moarte sunt contracepţia, sterilizarea, avortul, fertilizarea artificială” sau „cei care produc, distribuie şi promovează prezervativul sunt vinovaţi pentru aportul lor la diferite păcate cum ar fi păcatul trupesc, adulterul, contracepţia, etc”.


Manifestele aveau ca autor şi editor asociaţia Pro Vita din Vetovo, Croaţia, lucru explicat prin faptul că „noi facem parte dintr-o reţea globală de luptă împotriva avorturilor”.

Grupul a reuşit să-i scoată la geam pe vecinii din blocul unde este cabinetul medical. „E miting în faţa la doamna doctor. Sunt unii care se roagă”, au început să transmită observatorii. Cu o icoană a Maicii Domnului lângă el, preotul Ioan Chişăroiu, preşedintele Asociaţiei Darul Vieţii, a explicat că „noi lutăm pentru salvgardarea vieţii. Cel mai mare efect nu-l au protestele, ci rugăciunile. Aşa că să ne rugăm pentru sora Adriana şi pentru toţi medicii ginecologi”. Luptătorii împotriva prezervativului s-au rugat şi au cântat mai mult la uşi închise. De abia, aproape de sfârşitul acţiunii a apărut cineva la cabinet. „Cei cu ăştia aici? Au dreptul să facă aşa ceva?”, i-a întrebat o asistentă pe jandarmi. Aceştia i-au confirmat că e unu miting autorizat. „Noi aici nu omorâm copii, ci supraveghem sarcinile ca să fie sănătoşi la naştere”, le-a explicat femeia protestatatilor înainte de a intra în cabinet. După ce au mai spus un Tatăl Nostru şi s-au rugat Fecioarei Maria, preacredincioşii au plecat spre casă, pregătindu-se pentru următoarele acţiuni.

8 COMENTARII

  1. bai ziaristu lu papura voda asa relatezi tu o manifestare normala a unor oameni normali?
    cu zeflemea si batjocura???
    rusine ipotentule intelectual!!!

  2. cat despre folositorul de prezervativ ce sa spun……am mai spus…..pacat ca multi se imbraca in anonimat pentru a-si da cu parerea…..cel de fata s-a tradat putin…..ar fi fost frumos sa ne spuna pana la capat ca atunci cand foloseste prezervativul intra cu totul in el….altfel nu gasesc nici o scuza imbecilitatii textului ejaculat pe aceasta pagina….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.