Mascaţii din Timiş, cei mai buni din ţară

Mascaţii din Timiş, cei mai buni din ţară

1
DISTRIBUIȚI

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş sunt cele mai bune din ţară. Acest lucru a fost stabilit în urma concursului naţional desfăşurat la mascati scut pCâmpina la care au participat cele 42 structuri de intervenţie ale poliţiilor judeţene şi „specialii” din poliţia Capitalei. Mascaţii au trebuit să treacă de mai multe probe –  parcurgerea unei piste cu obstacole, cu finalizare prin tragere din mers; conducerea unei autospeciale, cu tragere din mers, finalizată cu tragere în poligon  şi rezolvarea unei situaţii tactice complexe în mediul urban ( imobilizarea a şase terorişti adăpostiţi în două clădiri).


În urma acestor probe, poliţiştii din Timiş s-au clasat pe primul loc, cu un punctaj dublu faţă de ocupanţii locului doi ocupat de Vâlcea, pe locul trei situându-se mascaţii din Bucureşti. „Aceste rezultate confirmă munca noastră de 13 ani, de la înfiinţare. Acum am învăţăm şi să ne bucurăm de roadele muncii noastre care se concretizează şi astfel. Acest rezultat ne obligă foarte mult pentru că este o cupă  transmisibilă şi dorim să o păstrăm cât mai mult în Timiş. Locul într-un clasament al structurilor speciale de intervenţie nu e conferit de o cupă, ci de situaţiile din stradă, iar premiul este mulţumirea venită de la cetăţenii din Timiş, care ştiu că suntem pregătiţi oricând să-i protejăm” a declarat, pentru PRESSALERT.ro, comisarul Daniel Milincu, şeful  Serviciului de Intervenţie Rapidă Timiş. De asemenea, mascaţilor bănăţeni li s-a acordat şi titlul pentru ,, cea mai bună reprezentare în timpul competiţiei”.

1 COMENTARIU

  1. cred ca nu mai e nevoie sa le confirme nimeni valoarea pentru ca rezultatele vorbesc,s.i.r timis sunt cei mai buni din tara si singurii din timis care pot fi numiti trupe speciale,sunt intradevar profesionisti si nici nu incape indoiala ca sunt cei mai buni,nu pot fi comparati din nici un p.d.v.d cu jandarmii s au te miri cu cine mai auzi s au mai vezi ca vb altii care din pacate altii care habar nu au de ce inseamna sa faci parte din categoria trupelor speciale si nu fac diferenta intre atributiile fiecaruia sa deosebeasca ce inseamna sa te ocupi cu restabilirea pe intelesul tuturor casca masca scut baston si ce inseamna sa fi cu adevarat profesionost ca cei de la s.i.r. nu mai confundati lucrurile domnilor si nu i mai comparati pe baietii acestia de valoare cu tot felul de mascati din acestia aparuti peste noapte care nu au nici cea mai mica idee ce inseamna sa fi mascat si care nu au nimic in comun cu tot ce inseamna trupe speciale,mai bine documentativa intai si dupa aceea vb cind stiti ceva concret nu doar asa ca sa va aflati in treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.