Orbi în acte, şoferi în realitate

Orbi în acte, şoferi în realitate

1
DISTRIBUIȚI

Apoape 400 de timişoreni au şi permis de conducere, chiar dacă au acte care dovedesc că au deficienţe grave de vedere şi primesc sofer orbajutoare băneşti de la stat. Inspectoratului Teritorial de Muncă a declanşat un amplu proces de verificare a celor 2265 de persoane care sunt înregistrate în scripte, fiind solicitat sprijinul celor de la Serviciul  Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Timiș.  Ancheta a scos la iveală că 387 de persoane au şi acte de handicapat, dar şi permise de conducere.


Conform prevederilor legale în vigoare, ajutoarele băneşti se acordă persoanelor care au grave probleme de vedere, având inclusiv un certificat care le interzice să conducă autovehicule pe drumurile publice. „Sunt sume mari de bani care se adună care se dau pentru astfel de persoane. Vom continua seria verificărilor şi în alte zone unde există suspiciuni”, a declarat prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

1 COMENTARIU

  1. Am trait sa o vad si pe asta. Autoritatile romane, care din principiu, au orbu’ gainilor au inceput sa-i verifice pe cei care ar trebui sa aiba monumente in fiecare localitate a Romaniei. ESte vorba de „jmecherul roman”. Pai este un mare semn de jmecherie sa fii ‘andicapat si sa incasezi ajutoare de la stat, sa beneficiezi de locuri de parcare gratuite si sa-ti tragi un gipan de neam prost si sa-l conduci personel.
    Dar cine s’o apucat sa-i verifice: prefectul Pacala si coana Pacalici. Nu stiti cine-i coana Pacalici? Va spun io. Locuieste la granita dintre Mehala si Ronat, vecina de balta cu mandea, si se lauda nevoie mare c’o sa ajunga mare secretar de stat la Ministerul Muncii. S’o combatut pe teme asta, pe la toate televiziunile, si ne explica noua, cimisorenilor, cum o sa puna ea pe roate Ministerul Muncii si Guvernu’ Romaniei. Dar s-a schimbat calimera, si s-a anulat plecarea la Bucuresti. Asa stand treburile, coana Pacalici s-a gandit sa plece intr-un nou concediu, de data asta in Antalia la „super all inclusiv” dar si aici a picat de Pacalici, s-a numrat printre aia care au luat tzeapa de la firma din Arad.
    Asa stand treburile, coana Pacalici a devenit „turbarea in persoana” si i sa casunat pe orbii si handicapatii, ca astia este de vina pentru „succesurile” ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.