PD-L s-a militarizat

PD-L s-a militarizat

4
DISTRIBUIȚI

Că în PD-L ordinul lui Zeus se execută, nu se comentează, se ştie. Sau că ieşirile la televizor se fac numai cu aprobare de la şefi. Aşa pdl steag natosediu pdl camere supraveghere 1 pcă partidul a trecut la următorul nivel de recunoaştere a milităriei din partidul portocaliu.


Cel puţin în Timiş. La ultima conferinţă de presă, declaraţiile războinice ale consilierului local Simion Moşiu despre termopanele înfipte în clădirea monument istoric a Primăriei Timişoare erau vegheate de trei steaguri – al României, al Uniunii Europene şi cel al NATO (vezi foto). Pentru că PD-L Timiş încă nu a primit, cel puţin oficial, indicativ de unitate militară, ca să arboreze steagul NATO, o posibilă explicaţie ar fi adaptarea partidului la noua strategie de securitate anunţată de Zeus, în care jurnaliştii sunt un pericol pentru siguranţa naţională. Şi cum să nu umfli găozarul şi să-l bagi la zdup când vine-n unitatea de partid şi de stat să destabilizează atmosfera cu întrebări despre contracte preferenţiale, numiri politice sau alte învârteli portocalii? Curat atentat la siguranţă. Până să dea onoru’ cârmaciului suprem, aliniaţi lângă steagul NATO, pedeliştii timişeni şi-au blindat sediul cu camere de supraveghere. Ca să-i prindă  pe cei care vor mai îndrăzni să scrie pe ziduri „Ticăloşi” sau „Hoţi„.

4 COMENTARII

  1. bai tata, cred ca nu mai ai ce scrie…altfel nu imi explic.. vrei sa te juri ca la PSDei sau la PNLei nu sunt puse camere de supraveghere… mai mult, cei de la PNL se inregistreaza in sedinta…acolo da ascultatori, ia pune tu mana pe problema si cerceteaz-o…

  2. dar chiar nici un cuvant despre subiectul atins de mosiu? chiar e mai interesant steagul din sala ( ma intreb cum draci nu l-ai observat pina acum ! ) decat faptul ca orasul nostru IN CURAND VA ARATA CA SI BEIRUTUL DUPA BOMBARDAMENT ?? ca ziarist ar trebui sa te intereseze in PRIMUL RAND semnalul de alarma si mai putin prostioare demne de OTV.

  3. @MihaiTM Am scris despre ce a vorbit Mosiu.Cat despre ce scriu, decizia nu o ia PD-L. Cand eu scriam despre cum se incalca legea in Timisoara,partidul care-i cu semnalul de alarma „grebla” la greu si se pupa pe dinti cu Ciuhandu.

  4. PD minus L nu poate fi militarizat. Unul din motive ar fi existenta Pitziponcului Gastric. Pai cum o sa faca el culcate si sculaturi dupa portiile de langoase? Iar camerele de filmat sunt total inoperante sau daca sunt operative sa vezi tu cum o sa apara imagini cu plocoanele carate din teritoriu cu destinatia clara spre Bredu’ de Timisoara. Atunci sa vezi distractie. Este specific romanului sa-si dea singur la gioale. In Romanica mai era unu cu pene, cica Penescu, care s-a inregistrat cand dadea spaga si au pus mana procurorii pe inregistrari. O fi Brendu’ asa de talamb sau pupiniisi-au pierdut mintile? Timpu’ ne va raspunde la aceste intrebari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.