Primăria umple Timişoara de porci

Primăria umple Timişoara de porci

1
DISTRIBUIȚI

porci afis primarie 1Primăria Timişoara pregăteşte o campanie de sensibilizare a cetăţenilor având ca subiect central porcii. „Când am fost la Paris am văzut acest tip de caricaturi prin care se atrăgea atenţia cetăţenilor asupra regulilor de comportament.


Nu e normal ca să fie indivizi care golesc scrumiera în mijlocul şoselei la semafor sau care nu respectă nici o regulă de bună purtare. M-am gândit că dacă acolo se poate face o astfel de campanie, de ce nu s-ar putea aplica această ideea şi la Timişoara. După o discuţie cu caricaturistul Radu Cletziu, acesta a venit deja cu primele idei”, a anunţat, astăzi, viceprimarul Adrian Orza, iniţiatorul proiectului. Acesta a ţinut să sublinieze că „prin această campanie nu vrem să jignim timişorenii. Nu vrem să-i ofensăm. Există o masă critică de oameni care nu respectă aceste reguli”. Orza a anunţat că va apela la firmele de outdoor care au primit panourile din municipiu ca, pe cheltuiala lor, să afişeze aceste caricaturi. Campania va începe în luna august, chiar dacă deocamdată nu se ştie exact câte caricaturi vor fi „lansate” pe piaţă.

1 COMENTARIU

  1. se recomanda in locul porcilor sa se foloseasca o alta specie mai ordinara …………cum ar fii pozele cu COJOCARI SI CIUHANDU,sau in contrapartida cu corifeii pol comunitare:SPATARU SI COJAN .mesajul ar fi mulkt mai explicit si cu totul la obiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.