Primarul care l-a băgat pe Dan Diaconescu în puşcărie, reaudiat de DNA...

Primarul care l-a băgat pe Dan Diaconescu în puşcărie, reaudiat de DNA la Timişoara UPDATE 1 Moţ şi-a menţinut acuzaţiile

1
DISTRIBUIȚI

Primarul din comuna arădeană Zărand, Ion Florin Moţ, a fost convocat în această după amiază, la ora 17 pentru a fi reaudiat la primar mot 1 psediul DNA din Timişoara. În baza plângerii formulate de acesta anul trecut, patronul OTV, Dan Diaconescu a fost arestat preventiv alături de clarvăzătorul Doru Pârv pentru că ar fi primit 30.000 euro şi 4200 lei din cei 200.000 eruo solicitaţi pentru a nu difuza o filmare compromizăţoare cu acesta pe postul OTV. Audierea de astăzi a primarului a fost solicitată de apărătorii lui Pârv pe motiv că nu au prezenţi la prima declaraţie a acestuia dată în faţa procurorilor DNA. Primarul a soit deja la sediul DNA Timişoara şi în urmă cu puţin timp au intrat şi avocaţii lui Dan Diaconescu, Fanu Moca din Baroul Timiş şi Alexandru Pantea, venit de la Teleorman. Acesta a declarat că „mise pare un abuz să faci această audiere sâmbăta, la ora 17. Am fost anunţat de abia ieri, la ora 13,51”.


Primarul Moţ a intrat la audieri, refuzând să facă orice fel de declaraţii. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Aproape trei ore a durat reaudierea primarului din Zărand în prezenţa avocaţilor lui Dan Diaconescu şi a clarvăzătorului Doru Pârv. Ion Moţ şi-a menţinut declaraţiile date anterior, confirmând priun spusele sale atât interceptările telefonice, cât şi înregistrările făcute de el la întâlnirea cu Pârv. „Primarul s-a cunoscut cu Pârv prin intermediul soţie primarului care ar avea o slăbiciune pentru clarvăzători şi ghicitoare. Practic, din ce a spus dânsul nu există nicio legătură directă cu Dan Diaconescu, doar ce ar fi tras dânsul concluzii. Ion Moţ nu l-a cunoscut pe Dan Diaconescu nici direct, nici indirect, nu au vorbit niciodată la telefon şi, la fel, nu a discutat în prezenţa martorilor nici cu Doru Pârv. Deci sunt doar declaraţiile lui Moţ care ar fi tras concluzia că ar fi cunoscut şi domnul Dan Diaconescu. Domnul Moţ a fost destul de ambiguu în a preciza dacă ştia că aceşti bani sunt daţi pentru a nu se difuza o anumită casetă la OTV. Este o situaţie dureroasă pentru că în această fază nu putem adresa întrebări”, a declarat avocatul lui Diaconescu, Alexandru Pantea. Primarul Moţ a încercat să nu dea ochii cu jurnaliştii, ieşind pe o altă poartă a Palatului Dicasterial care adăposteşte şi sediul DNA Timişoara. A plecat la volanul unui Logan albastru cu geamuri fumurii, înmatriculat în Arad, susţinând că nu poate face declaraţii pentru că procesul este în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.