Slobodanca Kusic, eliberată de Tribunalul Timiş

Slobodanca Kusic, eliberată de Tribunalul Timiş

0
DISTRIBUIȚI

kusic slobodanca 1 pPrima persoană arestată pentru contrabandă cu ţigări după modificarea legislaţiei, sârboaica Slobodanca Kusic, a fost pusă, astăzi în libertate de Tribunalul Timiş.  Aceasta a fost prinsă de poliţişti în Jimbolia având în maşină 50 de baxuri de ţigări de contrabandă şi a susţinut că le-a găsit pe marginea drumului după ce a intrat în România.


Verificările au scos la iveală faptul că intrarea femeii pe teritoriul ţării noastre nu a fost înregistrată de poliţiştii de frontieră, şapte dintre ei fiind deja mutaţi din vama Jimbolia.

După ce mandatul i-a fost prelungit cu încă 10 zile, Kusic a făcut recurs împotriva sentinţei Judecătoriei Timişoara. Avocatul Dan Sabou a susţinut, astăzi, în faţa judecătorilor de la tribunal că nu mai există pentru care sârboaica să mai fie ţinută în arest deoarece ancheta a fost finalizată, urmând ca săptămâna viitoare să fie trimisă în judecată. În urma deliberării, instanţa a admis recursul. Slobonca Kusic a fost eliberată din arestul Poliţiei Timiş şi a plecat cu familia acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.