Şoferii autoutilitarelor cu ţigări de contrabandă, arestaţi

Şoferii autoutilitarelor cu ţigări de contrabandă, arestaţi

1
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda autoutilitara soferi pCei doi şoferi prinşi, ieri, cu autoutilitarele pline cu ţigări de contrabandă au ajuns după gratii.


Poliţiştii de la Rutieră au oprit pentru control, ieri, la intrarea în Timişoara, pe Calea Şagului,  două autilitare. Deşi, în aparenţă, maşinile erau goale, sub podele au fost descoperite mii de cartuşe de ţigări. Toate locaşurile erau pline cu pachete de ţigări provenite din Serbia, mărcile Marble, Monte Carlo, Code, Trokadero şi Fast. Deţi transportau peste 2000 de cartuşe de ţigări, cei doi şoferi, Şoiliţă Nicolae Gabriel, de 34 de ani, din Timişoara şi Bogdan Andrei Vasile, de 23 de ani, din Sânmihaiu Român, au susţinut că nu ştiu nimic despre marfa de contrabandă. După audieri, au fost puşi sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi, ulterior, duşi la Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă. Azi noapte, după deliberări, s-a decis arestarea celor doi pentru zece zile.

1 COMENTARIU

  1. Andrei asta isi deschide ,,bar de noapte,, in Sinmihaiu Roman, a facut bani din tigari exista o gasca de 2 lei acolo care doar se cred smecheri dar ei sunt gaste

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.