Spălatul trotuarelor ca-n bancurile cu miliţieni

Spălatul trotuarelor ca-n bancurile cu miliţieni

3
DISTRIBUIȚI

După ce praful de pe străzile Timişoarei a ajuns să deranjeze până şi la Bruxelles, din cauza depăşirii repetate ale cotelor maxime spalare trotuar 1 padmise, Primăria şi-a dat seama că trebuie să spele mai des drumurile. Aşa că a trecut pompieristic la treabă. Astăzi a fost program de spălat strada în apropierea Pieţii Unirii. Trei munceau – unul cu cisterna, unul cu mătura şi unul cu furtunul- şi alţi trei păzeau-şeful de echipă de la Retim, un poliţist comunitar plus o duduie blondă cu geantă de la primărie. Când au început cu spălatul în capul străzii, primii intraţi în pâine au fost hinghierii de la ADP care s-au înfipt în maşinile ilegaliste.


„Dar de ce nu spală ei noaptea? Că aşa ar fi normal.  Aşa vin ziua, dau totul peste cap şi cum te prind îţi iau opt milioane”, comenta o contravenientă păţită.  Mult mai relaxaţi erau spălătorii de la Retim „e bine. E de muncă, vine banul şi ne mai şi ne răcorim gratis”. În jurul lor, şeful de echipă dădea indicaţii ca să dispară şi ultimul fir de noroi de pe stradă. Tăcută, o doamnă cu geanta pe umăr privea concentrată la jetul de apă care mătura strada. A ieşit din transă doar când a văzut aparatul de fotografiat. A venit glonţ, întrebând ” de unde sunteţi, eu sunt de la Primărie”. După ce s-a lămurit, a revenit la misiunea sa de bază – păzitul jetului. Ca să nu se plictisească, mai schimba câte o vorbă cu poliţistul comunitar pe post girofar pentru maşina Retim-ului. După vreo oră de bronzat gratis, echipa de paznici a plecat mai departe pe urmele  cisternei.

3 COMENTARII

  1. bine ca in 2010 au realizat baietii ca e normal sa mai si speli strazile sa nu mori intoxicat de praf. avea dpretate omul care intreba: DE ce nu spala NOPATEA? am si un raspuns l;a intrebare…spala ziua sa vada cetateanul de rand ca primaria e acolo si nu doarme, ca daca ar spala noaptea cine ar mai castiga 3 voturi in plus? Trebuie sa faci un material despre aflatorii care toarna bitum in miezul zilei la 55 de grade. in plus spalatul asta e de geaba, pentru ca e apa simpla, asa mai bine asteapta sa vina o ploaie si au rezolvat treaba.

  2. blonda -nota 8 din 10
    retim-ul -ok
    comunitarul-…….-0,0001(jalnic)ma intrebam cand avorteaza!eh !cine sunt eu sa-mi dau cu parerea despre standardele exceptionale ale acestor maidanezi comunitari..
    pompieristic sau nu ,e bine ca se spala strazile .e rau ca se face ziua .dincolo se spala dar noaptea din cauza ca nu va vine sa credeti dar au si parcari sub/supraterane care se curata ziua…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.