Un Mercedes cu ţigări de contrabandă ascunse până şi la motor, capturat...

Un Mercedes cu ţigări de contrabandă ascunse până şi la motor, capturat de rutierişti

2
DISTRIBUIȚI

Un Mercedes ML, care avea ţigări de contrabandă ascunse până şi la motor, a fost capturat, în această seară, la Şag  de poliţiştii de la catalin dorobantu tigari contrabanda 2 pcatalin dorobantu tigari contrabanda pRutieră. În momentul în care maşina a fost pe dreapta, şoferul, identificat ulterior ca fiind Cătălin Dorobanţu, de 40 de ani, a devenit extrem de agitat. Nervozitatea era justifică pentru că în spatele geamurilor fumurii se puteau observa cartuşele de ţigări Fast şi Classic, provenite din Serbia. „Hai şefu să facem cumva”, încerca şoferul să negocieze cu rutieriştii care, între timp, au solicitat sprijinul celor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Dorobanţu este unul dintre cei despre care existau informaţii că este implicat în afaceri ilegale cu ţigări.


 Cu telefonul la ureche, acesta şi-a încercat norocul sub toate formele numai să nu-i mai fie controlată maşina.La un moment dat a venit cu o propunere extremă să se urce la volan şi să se facă pierdut în peisaj – dar a fost avertizat de poliţişti că riscă să se tragă după el. Până la urmă, Mercedes-ul a fost dus în curtea postului din Şag sub escorta a două maşini de Poliţie. Surprizele au început să apară când poliţiştii au început să percheziţioneze maşina. Cum au deschis portiera din spate au şi căzut câteva cartuşe de ţigări de contrabandă pe care Dorobanţu a încercat să le ascundă de ochii jurnaliştilor, arucându-le repede înapoi în maşină. Când au ridicat capota Mercedes-ului, poliţiştii au rămas mască. În loc să vadă motorul, au dat peste o „pătură” de ţigări de contrabandă. Tutun sârbesc au găsit şi în locaşul pentru roata de rezervă. Criminaliştii au ridicat, de asemenea, o serie de documente din maşină. După numărătoare s-a stabilit că în maşină erau nu mai puţin de 1170 de cartuşe de ţigări marca Fast şi 125 de cartuşe de Classic. Cercetările continuă, şoferul urmând să fie cercetat pena conform noilor modificări aduse prin  Ordonanţa nr.54 pentru combaterea evaziunii fiscale. Rămâne un mister dacă ţigările au fost aduse din Serbia prin vamă sau peste fâşia verde.

2 COMENTARII

  1. Cătălin Dorobanţu-un om tinut bine in brate de fostul sef al sectiei 3 politie ,cms CATUNA G.(acum in pensie),si de seful de post din piata IOSEFIN -A.S.GOLBAN.tipul are si case de schimb valutyar in aceasi zona ,unde are si cativa parliti care-i vand marfa .
    cine nu crede poate merge in piata de mai sus si o sa va impiedicati de bisnitari la tot pasul,care prin bunavointa aceluiasi sef de post isi fac veacul bine merci de multi ani acolo.l

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.