Unde se duc banii din creşterea TVA?; ce mit au distrus românii...

Unde se duc banii din creşterea TVA?; ce mit au distrus românii în Italia?; cu ce funcţionează ultimul avion spion?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Creşterea TVA se dovedeşte a fi până la urmă o sabie cu două tăişuri pentru stat, pentru că jumătate din banii care vor intra la buget mugur isarescu 1 pdin această majorare vor fi cheltuiţi pe dobânzi la împrumuturile tot mai scumpe, avertizează Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, conform Gândul.

Grupul de Investigaţii Politice, condus de Mugur Ciuvică, îl acuză pe ministrul Adriean Videanu că a primit de la Guvern, fără licitaţie, o licenţă de concesiune care îi permite exploatarea, prin firma MARMOSIM SA, a unei roci folosite în construcţii şi pavaje, anunţă Jurnalul Naţional.

Românii au cumpărat bilete de avion, în primele şase luni, în valoare de 153 milioane euro, cu 4,5% peste valoarea din aceeaşi perioadă a anului trecut, notează Mediafax.

Un raport prezentat de preşedintele Consiliului naţional pentru economie şi muncă din Italia a spulberat mitul negativ conform căruia comunitatea românilor din Italia e fruntaşă la criminalitate şi delincvenţă, fiind, de fapt, comunitatea de străini cu cel mai mic procent de infractori, scrie Jurnalul Naţional.

Compania Boeing a prezentat un nou prototip de avion-spion, care funcţionează pe bază de hidrogen şi care poate zbura până la patru zile fără oprire, potrivit BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.