Viceprimarul Grindeanu: „Cât scrie în fişa postului că trebuie să te ocupi...

Viceprimarul Grindeanu: „Cât scrie în fişa postului că trebuie să te ocupi de proiecte europene, nu trebuie să primeşti alte stimulente”

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu pViceprimarul Timişoarei, Sorin Grindeanu, s-a declarat împotriva măririi salariilor cu 75% pentru cei care lucrează în primărie pentru atragerea de fonduri europene sau la proiecte în derulare. PRESSALERT.ro a dezvăluit, ieri, scandalul izbucnit după ce Aurelia Junie, şefa Direcţiei de dezvoltare şi integrare europeană, unul dintre oamenii de încredere ai primarului Gheorghe Ciuhandu, a lansat operaţiunea de mărire a lefurilor pe motiv că există acoperire legală de mărire cu 75% pentru cei implicaţi în proiecte europene.


Nu mai puţin de 70 de persoane, inclusiv din direcţii care nu aveau legătură cu proiectele, erau propuşi să beneficieze de aceşti bani. Înt-un final, doar subordonaţii lui Junie vor primi această mărire. Sorin Grindeanu a declarat, astăzi, că „nu mi se pare în regulă acest lucru. Cât scrie în fişa postului că trebuie să te ocupi de proiecte europene, nu trebuie să primeşti stimulente de acest tip”. Viceprimarul a dat ca exemplu proiectul de peste 70 de milioane de euro pentru modernizarea CALOR unde „salariaţii din administraţie implicaţi în derularea acestuia, vor fi degrevaţi de alte obligaţii şi nu vor primi nici un ban în plus. Şi aici vorbim de un contract clar, cu bani accesaţi, nu de poveşti sau lebede pe gard, de proiecte pentru care poate vor veni bani”. Până acum, oficial, Primăria Timişoara nu a venit cu o explicaţie oficială pe această temă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.