Boby Păunescu, negocieri paralele cu Thiess şi Nicolae „Niro” pentru vânzarea „Evenimentului...

Boby Păunescu, negocieri paralele cu Thiess şi Nicolae „Niro” pentru vânzarea „Evenimentului zilei”

3
DISTRIBUIȚI

Încercând să scape cât mai repede de Evenimentul zilei, pe care l-a preluat de la Ringier având promisiunea neonorată a greilor din evz_tvPD-L că va primi sprijin financiar pentru susţinerea ziarului, Boby Păunescu vrea să obţină un  preţ cât mai bun. Din momentul anunţării  intenţiei de vânzare a fostei Buline roşii, mogulul de la B1 a primit mai multe oferte. Însă două au fost cele care i-au atras atentia în mod real.  Păunescu Jr a mers în paralel cu negocierile, dar fără a-i anunţa pe cei doi oameni de afaceri că au concurenţă. Surse apropiate negocierilor au declarat pentru PRESSALERT.ro că, astăzi, Boby Păunescu  a avut negocieri atât cu Adrian Thiess, patronal ziarului Puterea,  unul dintre cei care l-au scos primar de Sorin Oprescu, dar şi cu afaceristul Dumitru Nicolae, alias Niro.  Abia reîntors în ţară dintr-o scurtă vacanţă, Boby Păunescu a avut prima întâlnire, conform surselor, cu Adrian Thiess.


A doua negociere a fost cea cu Dumitru Nicolae preţ de vreo trei ore, la biroul său din strada Eliade. Întâlnirea s-a vrut a fi una secretă, dar paparazzi unui site monden au surprins atât sosirea, cât şi plecarea lui Dumitru Nicolae de la negocieri, cu un Mercedes negru ML AMG negru, cu numărul de înmatriculare B 40 NJR.  

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta informaţiile legate de negocierile pentru cumpărarea Evenimentului zilei şi a celorlalte produse media din portofoliul lui Boby Păunescu, Adrian Thiess nu a negat, rezumându-se la un simplu „nu comentez”.  Cel mai probabil, astăzi sau mâine, Păunescu jr va semna un contract de asociere sau vânzare către unul din cei interesaţi, jocul la două capete permiţându-i acestuia să obţină un preţ mai mare pentru ziarul de care vrea să scape. BobyPăunescu a negat toate negocierile, declarând pentru PRESSALERT.ro ” nu fac decât un singur comentariu -nu este nimic de vânzare, nu am negociat nimic”.

3 COMENTARII

  1. Tristetea mare, mon cher…

    Sa iti vina un manelist-buticar-minoriar pe nume NIRO (NIcuROmanes) si sa te cumpere pe tine, draga Ioana Lupea, Tismaneanu, Patapievici, Marian etc. e un eveniment de mare importanta pentru natiunea asta bolnava.

    Probabil Niky Scorpion va fi noul SGR, Mama Omida noua Urania si Fonctia de redactor sef va fi redenumita in Bulibasa.

    Posibila si o schimbare de nume: SATRA ZILEI

    Si Tis sa se uite. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.