BREAKING NEWS Timişul, sub cod galben de ploi şi grindină UPDATE 3...

BREAKING NEWS Timişul, sub cod galben de ploi şi grindină UPDATE 3 10 localităţi, fără electricitate

1
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe Banat a făcut publică, în urmă cu puţin timp,  o avertizare cod galben pentru fenomene periculoase. Conform acesteia, grindina capota masina 1 pdin această seară de la ora 20 şi până mâine la ora 10 se aşteaptă ploi torenţiale, care vor depăşi peste 25 litri pe metru pătrat într-o oră şi grindină de dimensiuni medii. Avertizarea este valabilă pentru întreg  judeţul Timiş. Primele semne ale înrăutăţirii vremii se pot observa în zona Calea Şagului, Calea Girocului din Timişoara, cerul fiind acoperit de nori. De puţin timp a început să plouă, iar cerul e brăzdat de fulgere. Rămâi aici pentru a afla ultimile detalii.

UPDATE 1 Furtuna a lovit mai multe comune din judeţ. Autorităţile au fost sesizate de faptul că vântul a făcut prăpăd în Dudeştii Vechi, Ciacova şi Comloşu Mare.


La Sânnicolaul Mare, un transformator electric a luat foc după ce a fost lovit de un trăznet.

UPDATE 2 Iluminatul public în mai multe cartiere din Timişoara a fost întrerupt. Vântul a rupt crengi care au căzut pe şosea, îngreunând circulaţia. În zonă Bastionului, un gard a fost dărâmat, accesul pe una dintre benzi fiind blocat. Din cauza gurilor de canalizare înfundate există porţiuni de şosea sub apă, dar nu există zone unde să fie întreruptă circulaţia.  Plouă în continuare torenţial. Pompierii au intervenit pentru a tăia un copac care a picat pe carosabil la intersecţia străzilor Timiş cu Lalelelor. Un alt echipaj a înlăturat bucăţi de acoperiş la un imobil de pe strada Lorena.

UPDATE 3  În Timiş au rămas nealimentate parţial cinci linii electrice aeriene de medie tensiune, afectând 10  localităţi din zona Ciacova şi Buziaş, conform Enel Banat. “Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi din cauza copacilor cãzuţi pe liniile electrice aeriene”, se arată în comunicatul de presă emis de societatea de electricitate. Se estimează ca în jurul orei 16.00,  alimentarea cu energie electrică va putea fi reluată în toate zonele afectate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.