Care-s cei mai periculoşi români pentru bănci?; ce pregăteşte CFR?; cât costă...

Care-s cei mai periculoşi români pentru bănci?; ce pregăteşte CFR?; cât costă un atac cibernetic anti UE?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1410038484">

Peste 500.000 de români au contractat câte trei credite, două de la bănci şi unul de la o instituţie financiară nebancară, aceştia datorii banciconstituind cea mai riscantă categorie a populaţiei cu împrumuturi în valoare de 3,28 miliarde de euro, se arată în Raportul asupra stabilităţii financiare al BNR, citat de Adevărul.

În timp ce mii de oameni sunt lăsaţi pe drumuri din lipsă de fonduri, CFR cheltuieşte banii pentru introducerea biletelor termoactive, scrie Jurnalul Naţional.

În 2009, anul în care economia locală a avut o recesiune de peste 7% din PIB, câştigul total al celor mai profitabile 300 de companii din România a fost de 9,5 miliarde de euro, echivalentul a 25% din veniturile totale ale statului, conform unei analize a Ziarului Financiar.

Franţa va cere Uniunii Europene să oblige România să aloce pentru integrarea ţiganilor o mare parte din fondurile comunitare pe care le primeşte, ieri, patru miniştri, plus premierul adoptând ieri poziţii dure la adresa ţării noastre chiar în timp ce reprezentanţii români soseau la Paris să discute despre ţigani, notează Adevărul.

Un atac cibernetic devastator împotriva Uniunii Europene ar costa 86 de milioane de euro, ar avea nevoie de 750 de persoane şi de o pregătire ce ar dura doi ani, a declarat un expert american în domeniul securităţii, citat de publicaţia electronică EUObserver.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.