Cât se cheltuieşte pentru sănătatea unui român?; câţi bani se pot câştiga...

Cât se cheltuieşte pentru sănătatea unui român?; câţi bani se pot câştiga la Loto?; de ce-i sperie iar ţiganii pe italieni?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1367258822">

În 2008 statul român a cheltuit, în medie, aproape 280 de euro pentru sănătatea fiecărui român, nivel de aproape două ori mai mic inimadecât cel din Ungaria, guvernul de la Budapesta alocând aproape 530 de euro pentru sănătatea fiecărui maghiar, conform celor mai recente date publicate de Eurostat.

De la 1 octombrie, patronii scapă de impozitul minim şi, până la sfârşitul anului, este sigur că nu va trebui să plătească o altă obligaţie în locul celei la care se renunţă, promite Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor, citat de Gândul..

În urma tragerii Loto 6/49 care a avut loc duminică, 15 august, la categoria I a acestui joc se înregistreaza un report în valoare de 24.719.267,58 lei (peste 5,8 milioane euro), anunţă Evz.

Presa italiană dă o atenţie deosebită măsurii preşedintelui Sarkozy de a expulza ţiganii care nu pot demonstra că au un venit legal pe teritoriul Franţei, cea mai mare temere fiind că aceştia vor veni în Italia, conform Adevărul.

Un judecător din Arabia Saudită a întrebat câteva spitale din ţară dacă pot să provoace leziuni ale măduvei spinării la un barbat găsit vinovat că a atacat o altă persoană cu un topor şi i-a provocat paralizia pentru a-l pedepsi în acelaşi fel, au relatat ziare locale, citate de AP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.