Cât ne împrumutăm în fiecare oră?; care-s fricile românului?; ce se întâmplă...

Cât ne împrumutăm în fiecare oră?; care-s fricile românului?; ce se întâmplă cu Luna?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1379126797">

Statul român împrumută două milioane de euro în fiecare oră pentru a putea plăti la timp pensiile şi salariile bugetarilor dar şi lunapentru a achita împrumuturile mai vechi, notează Gândul.

Nouă din zece români se tem de creşterea preţurilor, urmată de majorarea impozitelor (87%) şi criminalitate (45%), potrivit unui raport preliminar al Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii din cadrul Academiei Române, citat de Jurnalul Naţional.

Deputatul Silviu Prigoană a iniţiat un proiect de lege privind reducerea contribuţiei statului la salarizarea personalului clerical, considerând că, în condiţile în care fondurile pentru sănătate şi educaţie sunt drastic reduse, statul trebuie să-şi revizuiască, temporar, priorităţile, scrie Realitatea.net.

Luna îşi reduce circumferinţa lent, la fel ca un măr care se usucă, au declarat specialiştii NASA, care explică această contracţie prin răcirea internă a singurului satelit natural al Pământului, informează AFP.

De la începutul lui 2010, nu mai puţin de 32,12 miliarde USD au fost scoase din fondurile de investiţii,micii investitori renunţând la burse în favoarea obligaţiunilor sau altor forme de economisire, conform Gândul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.