Câţi bani a pierdut România cu UE?; cum poţi să-şi iei pistol...

Câţi bani a pierdut România cu UE?; cum poţi să-şi iei pistol cu gaze?; cine generează un milion de job-uri?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1068487728">

În trei ani şi jumătate, România a absorbit doar 10% din banii europeni alocaţi prin instrumentele structurale şi 12% din cei pentru minigunbulletsagricultură, dar a contribuit la bugetul UE cu 2,35 miliarde euro mai mult, scrie Evz.

Roberta Anastase, Raluca Turcan, senatorul PDL Dumitru Oprea, consilierul judeţean al PDL Iaşi Lucian Flaişer, sunt fericiţii posesori ai calităţii de scutit de impozite şi taxe pe teritoriul statului Nebraska, din SUA, anunţă Jurnalul Naţional.

Dacă până acum oricine putea cumpăra o armă cu gaz doar cu buletinul şi certificatul de cazier judiciar, după intrarea în vigoare a noilor reglementări, va fi nevoie de certificat medical, aviz psihologic, cazier dar şi aprobarea poliţiei, care va certifica lipsa pericolului pentru ordinea publică, noteză Gândul.

Dezvoltarea Internetului de mare viteză poate crea un milion de locuri de muncă în Europa, a declarat comisarul pentru Tehnologia Informaţiei, Neelie Kroes, publicaţiei Der Standard.

Un nou sport este în mare vogă printre vest-europeni: aquabikingul sau pedalatul sub apă –  aparatul de fitness este ataşat pe fundul unui bazin, astfel încât apa îi va ajunge practicantului până la bust, detaliază Adevărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.