Câţi români şi-au asigurat casa?; mai avem subvenţii pentru căldură la iarnă?;...

Câţi români şi-au asigurat casa?; mai avem subvenţii pentru căldură la iarnă?; pe ce loc suntem la calitatea vieţii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1478335473">

La o lună de când asigurarea locuinţei a devenit obligatorie prin lege , doar un proprietar din 500 şi-a asigurat casa în România, fpeopleanunţă Antena3.ro.

Guvernul este decis să modifice Codul Muncii până în luna octombrie, noua lege urmând să stimuleze angajarea în regim part-time, flexibilizarea contractului individual de muncă, a contractelor colective de muncă şi a salariilor, conform Evz.ro.

Grupul interministerial care analizează variantele privind subvenţiile acordate populaţiei pentru plata energiei termice va propune premierului Emil Boc ca ajutoarele să fie menţinute în această iarnă, iar investiţiile în sistemele actuale să fie sistate, a declarat preşedintele Institutului de Studii şi Proiectări Energetice (ISPE), Dan Gheorghiu, citat de Adevărul.

România ocupă locul 39 într-un top realizat de revista „Newsweek”, în care se compară condiţiile de viaţă din 100 de state din întreaga lume, conform Hotnews.ro.

Din ce în ce mai mulţi utilizatori de telefonie mobilă optează pentru servicii de internet şi broadband mobil, lăsând pe plan secundar funcţia principală a telefonului, de trafic de voce, scrie Evz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.