Ce medalii a adus şahul?; câţi dintre medici ar fugi din ţară?;...

Ce medalii a adus şahul?; câţi dintre medici ar fugi din ţară?; cine-i românul care va antrena fizicienii saudiţi?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1198691693">

Delegaţia României a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Campionatele Uniunii Europene de şah pentru juniori, competiţie doctor 1desfăşurată la Mureck (Austria), anunţă Realitatea.net.

Un studiu realizat de Federaţia „Solidaritatea Sanitară”arată că aproximativ 70 % dintre medici iau în considerare posibilitatea de a migra pentru muncă, conform Adevărul.

Inspectorul şcolar general de Timiş, Sandu Golcea, a fost desemnat antrenoul oficial al Naţionalei de Fizică a Arabiei Saudite, profesorul de fizică urmând să pregătească elevii din această ţară pentru următoarele două Olimpiade Internaţionale, scrie Ziua de vest.

Majoritatea prostituatelor şi traficanţilor de persoane identificaţi în Germania provin din România şi Bulgaria, unde, potrivit comisarului Rainer Bell de la brigada de combatere a crimei organizate din Bonn, sărăcia favorizează criminalitatea de acest gen, relatează Deutsche Welle.

Rata şomajului în rândul tinerilor va ajunge anul acesta la nivelul maxim înregistrat de la al Doilea Război încoace, şi astfel va creşte riscul unei crize sociale şi violenţelor, se arată în raportul Organizaţiei Internaţionale a Muncii (OIM) publicat astăzi, potrivit căruia peste 81 de milioane de tineri vor ajunge în şomaj la sfârşitul anului 2010, notează Evz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.