Cine ne cere să scumpim gazele?; ce sunt îndemnaţi secuii?; cum se...

Cine ne cere să scumpim gazele?; ce sunt îndemnaţi secuii?; cum se scapă de criză?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1024056071">

Comisia Europeană ne cere să creştem treptat preţul gazelor până la convergenţa cu tarifele de pe pieţele extern şi cum gazele contoare-gazexterne sunt de două ori mai scumpe decât resursa autohtonă, alinierea celor două preţuri ar creşte factura populaţiei cu 80%, anunţă Adevărul.

Din cauza neglijării investiţiilor în infrastructură, într-un deceniu trenurile au ajuns să străbată aceleaşi distanţe într-un timp mult mai mare, viteza de deplasare scăzând de la an la an, arată o analiză Gândul.

Preşedintele partidului de extremă dreapta, Jobbik din Ungaria, Vona Gabor, i-a îndemnat pe participanţii la o tabăra de la Gheorgheni să ceară sprijin autorităţilor de la Budapesta pentru susţinerea autonomiei teritoriale a maghiarilor şi pentru acordarea dreptului de vot celor care vor obţine dubla cetăţenie, relatează Agerpres.

Comandantul forţelor aliate din Afganistan, generalul David Petraeus, a declarat că nu consideră „obligatoriu” termenul de iulie 2011 pentru retragerea trupelor americane, transmite AFP.

Dacă Franţa şi Italia au scos la vânzare mii de castele, vile şi domenii moştenite de regimurile republicane de la aristocraţi, guvernul de la Londra se pregăteşte să vândă rezervaţii naturale, scrie Gândul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.